نوشته اصلی توسط MaMaTiR الان با این حرفت خودتو زیر سوال بردیا یکی بیاد توجیه کنه اینو به نظرت دارن به کی میدن؟؟؟ به من دیگه
MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 به نظرت دارن به کی میدن؟؟؟ به من دیگه مریدان پیرو راه شیخ هستن.. حالا دیگه تجزیه و تحلیلش با خودت
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مریدان پیرو راه شیخ هستن.. حالا دیگه تجزیه و تحلیلش با خودت نخیرم فقط پیرو شیخ هستن اصن خوت بیا ازمایشی مرید شو یاد بگیری
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نخیرم فقط پیرو شیخ هستن اصن خوت بیا ازمایشی مرید شو یاد بگیری راه و رسم رو از شیخ یاد میگیرن صابر بیا کلمه مرید و شیخ رو برای این توضیح بده با رسم نمودار من فقط عاشق شیخم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR راه و رسم رو از شیخ یاد میگیرن صابر بیا کلمه مرید و شیخ رو برای این توضیح بده با رسم نمودار من فقط عاشق شیخم نخیر سیستم اموزشی ما فرق میکنه
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نخیر سیستم اموزشی ما فرق میکنه از روش روکو استفاده میکنی برای اموزش حتما
نوشته اصلی توسط MaMaTiR از روش روکو استفاده میکنی برای اموزش حتما
نوشته اصلی توسط tandis_m ياد متلكهاي دوران مدرسه افتادم هميشه به من ميگفتن شاسي بلند الان نسل خيلي كوتاه شده ، به بركت پاشنه كفش ميشن 155 سانت جـــــــــونم ننه شاسی بلند من نميدونم شما كجاي كرج هستين ولي من گوهردشتي شدم ای بابا... همساده ما نیستین پس... ما عظیمیه ایم به سلامتی کجای گوهردشت؟
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m عجيب نيست اوه اوه اوه... روزی که ننه دودی میشود
نوشته اصلی توسط tandis_m شوخي شوخي دارم مادر زن ميشماااااااااااااا مادر زن سلام اینو صابر فرستاده گفت من به شما بگم تا ناهارشُ بخوره بیادش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن