نوشته اصلی توسط MaMaTiR بشه... هدف از این تاپیکا چیه؟؟ دور هم بودن... کلی از این پستایی که تو میزاری هم تکراری و پرته که اصن خونده نمیشه به تو ربطی نداره بخوام پست بزارم یا نه بحث نکن عزیز من من یه تاپیک میزنم بریم اونجا
MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana نگو آلبومُ خریدی که اگه اومدی میگیرم میکنـ*ـمت نه خدا شاهده!!!! من همیشه اول دان میکنم!!!!! من از خودم خجالت میکشم که با وجود اون تک آهنگ یکی در میون مزخرف هنوز به آلبوم امید داشتم
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط ehsansalehi ادب که نداری ظاهرا ولی چجت خواستی جاش مشخع پیام خصوصی و بعدش هم تاپیک چت روم خیلی باهوشی میتونی ازشون استفاده کنی
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana بحث نکن عزیز من من یه تاپیک میزنم بریم اونجا فکر کرده خریده چون تاپیک رو استارت زده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میخندی... پس به تخـ*ـمشم نگیره خوبه؟ والا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR فکر کرده خریده چون تاپیک رو استارت زده باهوش خان ... قوانین تالار مشخصه هر پستی در جای خودش
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo نه خدا شاهده!!!! من همیشه اول دان میکنم!!!!! من از خودم خجالت میکشم که با وجود اون تک آهنگ یکی در میون مزخرف هنوز به آلبوم امید داشتم اینم جرم کمی نیست... زودتر خودتو برسون
نوشته اصلی توسط pirana میخندی... پس به تخـ*ـمشم نگیره خوبه؟ والا نه باید بگیره
نوشته اصلی توسط ehsansalehi باهوش خان ... قوانین تالار مشخصه هر پستی در جای خودش ما هم اینجا میگیم و میخندیم..
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نه باید بگیره بخیال !
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن