معلم های مورد تایید من:
* فارسی :
بر او راست چپ کرد و چپ کرد راست | گَهی " آااااه " و " اوووخ " از نهادش بخواستشاگردای من اینجا شاعر گرانمایه زین باب عشق لایتنهایی خداوند جان و خرد به مخلوقش و لزوم پرداخت خمس و زکات پرده بر می دارد ! اندرمیان گزینه های چنین تست هایی , به دنبال چنین معنایی بگردید
* زیست :
عزیز دلم وااای واااای ! یار خوشگلم واااای واااای ! توی همچین درسایی مثل زیست یا سایر دروس حفظی دیگه , به گفته های انحرافی و ذهن خراب کن که اول جمله ها میاد توجه نکنید ! پاسخ جمله ها توی خود سواله ! اگه دقت داشته باشید ! مثلا :
با وجود این همه بارندگی و بارش برف , آیا هنوز معتقدید که تنگه هرمز تنگ است ؟
1) بله تنگ است
2) خیر تنگ نیست ! بلکه گشاد است !
3 ) تنگ نیست ! ولی ادا تنگا رو در میاره ....
4) درود به شرفشهمونطوری که گفته شد نباید به انحرافات ابتدای جمله توجه کرد ! به عبارت " تنگه ی هرمز " توجه کنید ! خودش میگه تنگ ـــــــه !
.
.
* دین و زندگی :
افزوننده ی جمعیت سرزمینم , هر کدوم از گزینه ها بیشتر به نفع خدا بود , همونو تیک بزنید !
به یاد داشته باشید که از خلقت سوراخ کیون گرفته تا دسته بیل هندی , همه و همه از نعمت های مهم بشره
.
.
* ریاضیات :
جونم عمرم نفسم عشقم , برای خودتون مسئله سازی نکنید ! سوال رو گنده نکنید ! گول متغیر های زیاد و طولانی رو نخورید , فقط کافیه بفهمید سوال از شما چی " خواسته " ؟عبارت زیر را ساده بکنید :
14X + L(n)Yx2 - 2XY x Y(2Y-x)4
1) 69X
2) 2XY
3) XY- L(n)
4) XY
همانطور که خاطر نشان شدیم فقط باید توجه کنید که سوال از شما چه خواسته ! بله ....... ساده بکنید ! فقط همین ... یعنی خیلی صاف و ساده بگیرید و عبارت رو بکنید ! پس بین گزینه ها دنبال روشی برای انجام این کار بگردید ! بله درست حدس زدید , گزینه ی 1 :))))))))))