نوشته اصلی توسط rebasss نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی.... به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت.... غصه هم می گذرد ، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ... لحظه ها عریانند!!! به تن لحظه خود،جامه اندوه مپوشان هرگز... سهراب سپهری میخوام...نمیشه
Mohsen.N, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss ﻟﻄﻔﺎً ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﻬﻤﻪ ﭼﻨﺪ ﺷﺐ ﭘﻴﺶ یکیﺍﺯ ﺭﻓﯿﻘﺎﻡ ﻧﺰﺩیکای ﻏﺮﻭﺏ ﺩﺍﺷﺘﻪ باماشینشﺑﺮ ﻣﻴﮕﺸﺘﻪ ﺧﻮﻧﻪ، تو ﺟﺎﺩﻩ ﭼﺸﻤﺶ ﻣﻴﻮﻓﺘﻪ ﺑﻪ ﺯﻥ ﺟﻮﻭنیﮐﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺟﺎﺩﻩ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ. ﻧﮕﻪ ﻣﻴﺪﺍﺭﻩ ﻭ ﺳﻮﺍﺭﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ. ﻫﻨﻮﺯ خیلی ﻧﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻪ ﺯﻧﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﺑﺒﻴﻨﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻣﺸﺐ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ؟ﺧﻼﺻﻪ بادوستم ﭼﮏ ﻭ ﭼﻮﻧﻪ ﻣﻴﺰﻧﻦ ﺗﺎ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺁﺧﺮﺵ ﺭﺍﺿﻲ ﻣﻴﺸﻦ. ﺯﻧﻪ ﺭﻭ ﻣﻴﺒﺮﻩ ﺧﻮﻧﺶ. ﺗﻮ ﺭﺧﺘﺨﻮﺍﺏ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺳﻴﻨﻪ ﻫﺎﺭﻭﻣﻴﺨﻮﺭﺩﻩ ﮐﻪ ﻣﻴﺒﻴﻨﻪ ﺳﺮﺵ ﺩﺍﺭﻩ ﮔﻴﺞ ﻣﻴﺮﻩ ﻭ ﺩﻳﮕﻪ ﭼﻴﺰی ﻧﻤﻴﻔﻬﻤﻪ. ﻭقتیﺑﻪ ﻫﻮﺵ ﻣﻴﺎﺩ ﻣﻴﺒﻴﻨﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺭﻭی ﺗﺨﺖ ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﺯﻧﺪگی ﻭ ﻣﺎﺷﻴﻨﺶ ﺭﻭ ﺑﺮﺩﻥ.ﻣﻴﻔﻬﻤﻪ ﮐﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻳﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺵ ﻣﺎﻟﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﺑﻴﻬﻮﺵ ﺷﺪﻩ. ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎً ﻗﺒﻞ ازخوردن ﻣﻤﻪ ﺭﻭ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﺸﻮﺭﯾﻦ ﺣﺘﯽ ﺍﻻﻣﮑﺎﻥ ﺗﺎ ﻋﺎﺭﯼ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﯽ ﺣﺴﯽ ﺑﺸﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺭﺍﻫﻬﺎﯼ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﻋﺒﺎﺭﺗﻨﺪ ﺍﺯ:ﺟﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﻣﻤﻪ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﯾﺎ ﮐﺘﺮﯼ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﺑﯿﺴﺖ ﺩﻗﯿﻘﻪ
8813222, Mohsen.N, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss 200 صفحه ای شدنمون مبارک از صفحه های قبلی هم دیدن کنین داش مجتبی زحمت کشیده واسه من صفحه 50ـس
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 ﺳﺎﻟﻬﺎ ﻃﻮﻝ ﮐﺸﯿﺪ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺗﺼﻤﯿﻤﺎﺗﯽ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ؛ . . . . . . . . . . . . . . . ﺍﺯ ﺗﺼﻤﯿﻢ " ﮐﺒﺮﯼ " ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﻧﻘﻄﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺍﺭﺩ ! مرسی جمله مفهومی
خستگیمان درامد...
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana همیشه در قلب منی... ببین تازه از دانشگاه اومدم با چشمایی که میسوزه نشستم پستاتو میخونم جون تازه بگیرم مخلصم ، ما رو زیر آوار بردی فدایی داری نوید خسته نباشی دادا واسه من صفحه 50ـس تنضیماتتو عادی کن بینم ، یعنی چه اصن این حرکت ، این همه جون دادیم تازه میگی شده 50 خستگیمان درامد...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss مخلصم ، ما رو زیر آوار بردی فدایی داری نوید خسته نباشی دادا تنضیماتتو عادی کن بینم ، یعنی چه اصن این حرکت ، این همه جون دادیم تازه میگی شده 50
نوشته اصلی توسط sam763 77 من عاشق این دوستمونم پست نداد ، نداد یه جا داد که بدرد بخوره
Mohsen.N, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط ehsansalehi نوکرم
Mohsen.N, mojtaba00222
نوشته اصلی توسط rebasss مخلصم ، ما رو زیر آوار بردی فدایی داری نوید خسته نباشی دادا تنضیماتتو عادی کن بینم ، یعنی چه اصن این حرکت ، این همه جون دادیم تازه میگی شده 50 سالاری؛ آوار چیه شما تاج سری سربازتیــــــــــم نه من کیفیت رو فدای کمیت نمیکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن