[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعای آخر شب :
خدایا به من قدرتی عطا فرما که بتونم لپ تاپ را شاتدان کرده و بکپم!
از تو تخت هم تا یک ساعت بعدش با گوشی آن نشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعترافات احمقانه شما
(آقا-بی نام)
در دوران طفولیت بنده در سن حدود 6 سالگی یه سری ماشین بادی مد شده بود که عمدتا هم سوغات مشهد بود و بادشون میکردی با تلمبه و بعد هم رها میکردی و با سرعت بالایی در میرفت و در نهایت محکم میخورد تو دیوار؛ خلاصه خاله مامانم یه پسری داشت اون موقع 3 سالش بود یا کمتر خلاصه خیلی تو کف این ماشین ها بود و همیشه سعی میکرد هم پاشون بُدوه. خلاصه یه بار رفتیم تو اتاق بازی این بچه و من هم چون بسیار اهل صلاح بودم بش گفتم فلانی بیا تا یه راه بت بگم تا بتونی مثل ماشینه تند بدوی اون هم گفت چی و کار ما شروع شد؛:
گفتم باید با این تلمبه بادت کنیم اونم خر کیف قبول کرد و لخت شد و ما هم تلمبه را گذاشتیم تو بچه مردم و شروع کردیم باد کردن
آقا این بنده خدا روده هاش درد گرفت و لخت دوید توی هال خونه و از قضا مهمون داشتند و اونم لخت؛
القصه اینکه گفت دلم درد میکنه و مامانشم نگران و در سوال از اینکه چرا این بچه لباس نداره. خلاصه بعد کلی اعتراف گیری گفته بود فلانی گفت بیا بادت کنیم و بعد این هم سال کسی نتونست ارتباط اینا را پیدا کنه و به ما چیزی بگه چون اصن این حرفا به من نمیومد و البته اون موقع به اندازه حالا منحط نبودیم. این دوستمون ما را ببخشه و خدا هم از سر تفعیلاتمون بگذره.
.
کوکولی کو
چوب بیسبال
2 رو خاش خاشی
از پهنا
با زاویه 45 درجه
تو حلقت
شاید باورتون نشه به دختره میگم برو بازار وایبر را بگیر نصب کن .از میدون پانزده خرداد زنگ زده:من بازارم. کدوم مغازه برم؟!!
اونايي كه دم از درد شكست عشق و عاشقي ميزنن و چس ناله ميكنن تا حالا يه دفعه شامپو موقع جق زدن تو سولاخ شومبولشون نرفته تا بفهمن درد واقعي يعني چي
پریود شدم!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...بابا به جان خودم اینو از یه دختره کپی کردم لامصب 3000 تا لایک
خورده بود گفتم شاید آمار لایکای منم بره بالا
خخخخخخخخخخخخخخخ
ﻭﺍﯼ ﭼﻘﺪ ﻧﻮﮎ ﺳﯿﻨﻢ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﻨﻪ!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺣﯿﻒ ﮐﻪ ﭘﺴﺮﻡ ..... ﺍﮔﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺍﻻﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺘﻢ 500
ﺗﺎ ﻻﯾﮏ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ
سلام دوستان
ما رو ندیدین خوش بودین عایا؟
مرسی مجتبی و دانیال عزیز
زحمت کشیدین
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 133 مهمان ها)