یه دوس دخدر موفرفری هم
نداریم، لُپش رو بکشیم بگیم:
چطوری بَبَعیه من؟!
اونم ذوق کنه…
بگه: بَـــــــــــــــــــــــ ع
یه دوس دخدر موفرفری هم
نداریم، لُپش رو بکشیم بگیم:
چطوری بَبَعیه من؟!
اونم ذوق کنه…
بگه: بَـــــــــــــــــــــــ ع
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک پارادوکس
سقراط گفته یونانیها دروغ گو هستند ولی خوده سقراط هم یونانیهپس دروغ میگه که یونانیها دروغ میگن پس یونانیها راستگو هستند و سقراط هم که یونانیه پس راستگوست پس راست میگه یونانیها دروغگو هستند پس اخر یونانیها دروغگواند یا راستگو…
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین وقتی تو تاکسی میخواین کنار یه پیرزن بشینین جوری خودشو جمع میکنه که انگار میخواین بخورینش، تازه کلی هم زیر لب فحش میده! ولی وقتی کنار یه دختر باکلاس میشینی انگاااار نه انگار... آخه اون میدونه ما آدمیم و لولو نیستیم!به افتخار همه دخترای با فرهنگ
امروز بچه همسایمونو دزدیدن کصافطای بی وجدان، در ازای آزادیش ۵ کیلو پسته خواستن...هیچی دیگه خانوادهه دارن با نبود بچشون کنار میان!
اصن یه وضیهی هه تو این جامعه ولله
تو یه پاساژ راه میرفتم که خوردم به یه نفر افتاد زمین سریع بلندش کردم و گفتم ببخشید. وقتی دستشو گرفتم دیدم از این مجسمه های مانکنه. دیدم یه یارو داره نگاه میکنه و یه لبخند میزنه !بهش گفتم خنده داره ؟!
خوب که نگاش کردم دیدم اونم یه مانکن دیگست!![]()
قدیما مراسم خواستگاری برای این بود خونواده ها دختر پسر رو بهم نشونبدن الان برای اینه که دختر و پسر خونواده هاشونو بهم نشون بدن!
هیچ دقت کردین پسرا جونشون در میاد یه کیسه برنج ۲۰ کیلوی بلند کنن!!!!
بعد دوست دختر ۶۵ کیلویشو مثل قوطی کنسرو بلند میکنه!!!!![]()
مهمه بتونی دختری رو پیدا کنی که باباش پولدار باشه، دختری که خوش تیپ باشه، دختری که خیلی دوست داشته باشه ولی مهم تر از همه اینه که این ۳تا دختر نباید همدیگر رو بشناسن!!!
يه فيلم هندي ديدم پسره به خاطره دختره با يه شهر جنگيد
پدر مادرشو كشتن
خواهرشو بگاو دادن
خودش 50000 نفرو كشت
اخرشم زدن اونشو پاره كردن بعد كشتنش
حالا من مي خواستم از اين برادر هندي بپرسم عايا واقعن ج* اسان تر نبود
افتخاری دیگر برای ایرانیان
.
.
.
.
آیا میدانستید جنیفر لوپز اصالتاً ایرانی بوده
و نام پدر بزرگش جعفر لپه پز بوده؟
نه جان من میدونستید؟
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)