توصیه دخترانه : اگه یه موقع مورد حمله یک پسر قرار گرفتی شلوار اونو بکش پایین دامن خودتو بده بالا ! فکر بد نکن! آخه اینجوری تو میتونی بدوی ولی اون نمیتونه
توصیه دخترانه : اگه یه موقع مورد حمله یک پسر قرار گرفتی شلوار اونو بکش پایین دامن خودتو بده بالا ! فکر بد نکن! آخه اینجوری تو میتونی بدوی ولی اون نمیتونه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بنیامین می گن : چطوری خودت رو ارضا می کنی ؟ میگه : چشمامو رو هم می ذارموووووووووو / تو رو به یادم می یارمووووووو.....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنج نوع کردن داریم : 1 فکر بد کردن 2 . بازی کردن 3. پرتاب کردن 4. شوخی کردن 5 . بسوزه دماغ اونایی که فکر بد کردن .
ﺗﺒﻠﯿﻎ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﻣﺎﻩ ﺭﻣﻀﻮﻥ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺗﻮ ﺍﺗﺎﻕ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﻋﮑﺲ ﭘﺴﺮ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ!
ﺁﺧﻪ ﻋﻘﺐ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﻫﺎ! ﻣﮕﻪ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺸﺮﻭﻃﯿﺖِ ﮐﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻥ ﺑﻬﻢ ﺩﯾﮕﻪ؟
ﻋﺼﺮ ﺍﯾﻨﺴﺘﺎﮔﺮﺍﻣﻪ ﻫﺎ
ﺷﯿﺮﺍﺯﯾﻪ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﮐﺘﺮ ...
ﺩﮐﺘﺮ ﺑﻬﺶ ﻣﯿﮕﻪ : ﮐﺎﮐﻮ ﺷﻤﺎﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﺟﺎﺫﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﺍﮐﺘﻔﺎ
ﻧﮑﻦ ،ﯾﻪ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺯﻭﺭ ﺑﺰﻥ !!!!
غضنفر داشته فرم پذیرش هتل رو پر میکرده، جلوی *** ( جنسیت ) مینویسه: yes please
یارو زنش رو طلاق میده همه بهش میگن : بابا , طلا خانوم که زن خوبی بود چرا طلاقش دادی ؟ یارو با عصبانیت میگه غلط کرده . تازه فهمیدم که چقدر عوضی بود . دیروز بازار بودم همه میگفتن : طلا کشیده پائین
من اگه نباشم کي واسه هميشه تو رو ميپرسته ؟
کي برات ميميره ؟
کي نميشه خسته ؟
کي تورو ميذاره روي دوتا چشماش کي اگه نباشي ميگيره نفس هاش ؟
يارو ميگه : مدرسان شريف ، تلفن 2966
حوصلم سر رفته بود زنگ زدم ???
گفتم : شماره ادیسون رو لطف کنید !
اونم یه شماره داد ، آقا ما هم زنگیدیم !
یکی ور داشت گفت تیمارستان فارابی بفرمایید ؟
نفر میرن خونه یه زن خراب که یه سری عملیات اونجا انجام بدن :دی
هر کدوم یه میوه ای واسه زنه میخره میبره.(خیار-موز -خربزه).در هنگام عملیات شوهر زنه سر میرسه.هر 3 تا میرن قایم میشن.مرد با دیدن میوه ها از قضیه خبر دار میشه.داد میزنه این موز ها ماله کیه خودش بیاد بیرون جورشو پس بده.یارو از تو کمد در میاد.بعد شوهره موز رو تا دسته به خرج طرف میده و یارو ناله کنان پا به فرار میزاره.بعد شوهره دوباره داد میزنه خیار ماله کیه.اونیکی هم از زیز تخت میاد بیرون و خیار رو تا دسته به خرجش میده اما وقتی خیار رو میکشه بیرون یارو به جای ناله میخنده.ازش میپرسه چرا میخندی؟
میگه من به فکر صاحب خربزه هستم:دی ی ی ی ی ی
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)