روحش شاد
شاه پسر باقی گذاشت + کلی آهنگ ماندگار
روحش شاد
شاه پسر باقی گذاشت + کلی آهنگ ماندگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحش شاد و یادش گرامی باد.
وقتی که ربنا رو ازمردم دریغ کردن تو گفتی مال مردم
وقتی نفس در گرو زندگی داشتی به درستی یادت نکردن
وقتی یگانه صدای جهان بودی و هستی قدر گوهری چون تو روندونستن
حالا که رفتی افسوس صد افسوس
یگانه جاوید صدای جهان تا ابد دوستت دارم
ای کاش میدونستن اگه محدودیتهای احمقانه نبود ایشون در جایگاه اصلیش جای داشت
استاد صداش مطلقا ابروی ایران بود و هست تا همیشه
روحش شاد و نام و یادش در کنار بزرگان ایران جاودان باقی خواهد ماند
سلام دوست عزیز. این پیامتون رو خوندم واقعا تعجب کردم، چرا هنر و موسیقی رو میخواین ارتباط بدید به دین و مذهب و ایدولوژی ها خرافاتی
شما از اربعین به عنوان روزی بزرگ و غریب یاد میکنید. میشه بفرمایید روز کشته شدن ورزشکار و قهرمانمون نوید افکاری غریب تر بود یا اربعینی که ارتباطی به ایران و ایرانی نداره؟ میشه بفرمایید دقیقا چه روز بزرگی هست و چه دستاورد مثبتی برای ما ایرانی ها داشته که درگذشت هنرمند بزرگ ایران در این روز رو یک افتخار بزرگ میدونید؟
من قصد توهین به دین و مذهب و عقاید و افکار کسی ندارم. ولی دو پسرعمو، در یک کشور دیگر، با یک زبان دیگر، بر سر قدرت و اهدافشون جنگیدن و به زن و بچه و خانواده همدیگه رحم نکردن، این چه افتخاری و چه ارتباطی به ما ایرانی ها داره (ما به صلح و دوستی و انسانیت، فارغ از هر طرز تفکری افتخار میکنیم نه کشتار انسانها برای ایدئولوژی مذهبی)
اگر این توصیف های شما برای استاد خیلی مهم بود، خودشون وصیت میکردن جای توس و در کنار افتخار سرزمین ایران (فردوسی) او را در مشهد حرم رضا به خاک بسپارن، پس برای استاد و خانوادش هم بزرگان ایرانی مهمتر و پر افتخارتر بودن تا .....
شما نمیدونم در این پست هنری اومدید یاد هنرمند بزرگ کشورمون رو گرامی بدارید یا تبلیغ دین و اریعین و ایدئولوژی شیعه رو بکنید. در چهل دهه گذشته بزرگترین ضربه رو به هنر و موسیقی اصیل ما همین حکومت اسلامی زد. با ورود خمینی به ایران مگر اواز و موسیقی حرام نشد؟ (از زبان اسلام تشیع) مگر هنرمندان بزرگ و واقعی ما به لطف همین اسلام ممعنوع تصویر و ممنوع صدا و ممنوع فعالیت نشدن؟
ورزشکار قهرمان و مدال اور کشورمون در زیر شکنجه کشته شد و کسی صداش در نیومد بعد شما اربعین رو که ارتباطی به ایرانی و تمدن ایران نداره روز بزرگ می نامی؟ چقدر از هنرمندان و ورزشکاران اقا و خانوم ما بخاطر همین اسلام و محدودیت هاش سرکوب شدن و همه از ایران رفتن؟ از اولین ورزشکار مدال اور زنمون کیمیا علیزاده گرفته تا مریم میرزاخانی. بله دوست عزیز روز غرور افرین برای ما ایرانی ها روز تولد بزرگانمون چون مریم میرزاخانی هاست که جهانیان بهشون افتخار میکنن نه اربعین
با کمال احترام به طرز تفکر و عقاید دیگران. اگر حرفی زدم برای این بود که این دوستمون نمیدونم چه اصراری داره هنر و فرهنگ ایرانیمون رو به مسائل مذهبی و خانوادگی سرزمینی که به ایران و ایرانی مربوط نیست ارتباط بده
موفق باشید
ویرایش توسط guitar : 10-10-2020 در ساعت 08:48 PM
جناب بنده که حرف بد ودیدگاه تحجّر آمیز ننوشتم که شما اینگونه بر انگیخته شدید
بنده دین اصیل را دوست دارم نه تعصّب و دین سیاسی را .
جناب خبر داری که پدر استاد و خود استاد قاری قرآن هم بوده اند و از قاری قرآن
بودن به استاد موسیقی و هنر رسیده اند . باور بفرمایید ملّت ایران دین
اسلام را قبول دارند به معنای واقعی نه اینکه از دین سوء استفاده بشه و
از ائمّه اطها و پیامبران و نام حسین (ع) سوء استفاده نمایند . سوء
استفاده از دین و دروغ و فساد و احیانأ راهیان اربعین در سالهای قبل و .
غیره ، دین زدگی بوجود میاره و شما زود وبدون تفکّر دین زده شده اید .
امید وارم تجدید نظر کنید
بنده از وقتی که خودم را شناختم خدا را هم شناختم در مسجد نماز
جماعت نمیخوانم که بعدش مرگ بر این و مرگ بر آن سر کنم نماز فرادی را
ترجیح میدم چون اسلام دین معرفت ومحبّت و مهربانیه و بخاطر همین
نفس کشیدنم که خداوند بهم عنایت کرده با او راز ونیاز میکنم و اوست که
تکلیف وسرنوشت همه را روشن خواهد کرد چون صبور است و اگر ما
انسانها زود از کوره در میریم چون خدا نیستیم که صبوری کنیم وصبرمان
کم است وفرق بین انسان و خداوند همین صبوری خدا و کم تحمّلی ماست
با تمام این حرفها اگر از بنده ناراحت شدید ببخشید .
بنده از هیچکس ناراحت نیستم ولی خیلیها مرا ناراحت میکنند.
ویرایش توسط ENSAN : 10-18-2020 در ساعت 12:04 AM
من عرض کردم که من مخالف دین و عقاید و افکار مردم نیستم. من کوچکتر از اونی هستم که به عقاید دیگران بی احترامی کنم. اما ایا شما هم همین احترام رو برای عقاید دیگران قائلی؟ مسیحی، یهودی، گاوپرست، بی دین و بی خدا
بحث دین و مذهب و اعتقادات کاملا شخصیه. به خدا اعتقاد داری، به دین، به اسلام ، به قران و یا هرچیز دیگه، تو خونه خودت انجام بده، غیر از این اسمش میشه ریا
اگر قرار باشه توی مسلمون بیای بیرون نماز، اربعین و محرمت رو انجام بدی، ایا این حق رو برای بهایی، مسیحی و گاوپرست و حتی بی خدا هم قائل میشی که مراسم هاشون رو انجام بدن؟ اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه. پس اعتقادات و دین و مذهبتون رو توی چهارچوب زندگی شخصی خودتون نگه دارید و هنر و ورزش و کار و چیزای دیگه رو قاطیش نکنید
فرمودید پدر استاد و خود استاد نماز میخوندن، از شما بعییده. این چه استدلالیه که ملاک خوب و بد بودن رو در نماز و قرآن خوندن میزاری. مسئولین کشورهم نماز و قران میخونن، همون هایی که خون ملت رو تو شیشه کردن. خانوم مرجان شیخ السلامی که پول مردم ایران رو برداشت برد کانادا نماز و قران میخوند، نجفی شهردار تهران که زنش رو کشت نماز میخوند، همون صدام هم نماز میخوند و هزاران ادم ریاکار دیگه که همه میدونن و نیاز نیست اسم ببرم. همون امام جمعه اصفهانم که گفته فضا رو برای دختران سرزمینمون ناامن کنید و با اسید بسوزونیدشون نماز میخونه..
فرمودین استاد و پدرشون نماز و قران میخوندن، اون هم به خودشون مربوطه، ولی من ادم واقع گرا هستم، مگر خلافش ثابت بشه. تصمیم استاد شجریان و خانوادشون این بود که ارامگاه ابدیشون در کنار بزرگان ادب و فرهنگ و زبان ایرانی باشه، وگرنه از توس تا مشهد و حرم رضا فاصله ای نیست، خصوصا اینکه پیکر استاد رو از تهران مستقیما به فرودگاه مشهد بردن و بعد به توس
بعد اینکه شما چگونه از روی نماز و قران خوندن استاد و پدرشون به این نتیجه رسیدین که انسان های مذهبی و مسلمون و طرفدار اربعین هستن؟ ایا خودشون به شما گفتن یا قضاوت شخصی خودتونه؟ چه انسان هایی بودن که در گذر زمان افکار و اعتقاداتشون تغییر کرده، پس از روی نماز خوندن چند سال پیش دیگران قضاوت نکنید. خیلی ها هم که یا از روی ناچاری میخونن و خیلی ها هم بخاطر منافعشون و یکی مثل شما از روی باور قلبی و اعتقادیتون که من برای نوع اخر که شخص شما هستین احترام قائلم
کل حرف من این بود که مسائل مذهبی و اعتقادی هرکس به خودش مربوطه و کاملا شخصیه. و نباید هنر و ورزش و کار و خدمت به مردم رو قاطیش کرد
بخدا من فارسی نوشتم، حالا نمیدونم چرا متوجه نشدین، اخه دیدم فوت شجریان رو به اربعین وصل کردی تعجب کردم. دوتا مورد کاملا جداگانه بودن، شجریان استاد هنر و موسیقی اصیل ایرانی و اربعین یک رویداد مذهبی که هزاران سال پیش در یک کشور دیگه با زبان عربی اتفاق افتاده. هنوزم ارتباط این دوتا رو نفهمیدم هنر و هنرمند ایرانی و رویداد مذهبی
قضاوت حرف های من و شما به عهده خوانندگان انجمن
به قول مسعود فردمنش عزیز: در چنین قرنی که دانش حاکم است، فکرها را شستشویی لازم است...
موفق باشید
ویرایش توسط guitar : 10-12-2020 در ساعت 02:26 AM
مایکل جکسون هم در اواخر عمرش قران خونده بود، البته با شکل و شمایل موزیکال و متفاوت، ایا این دلیل بر مسلمون بودنش هست. شاهین نجفی هم یک زمان نماز و قران میخوند و حتی جایی شنیدم مداحی هم میکرده. ایا گذر زمان باعث تغییر افکارش نشد؟ پس دیگران رو از روی گذشنشون که نماز و قران میخوندن قضاوت نکنید. مگر اینکه خودشون به شما گفته باشن که من حرفم رو پس میگیرم... برای شناخت خدا نیازی به دیندار بودن نیست
گاهی اوقات هنرمند ممکنه کاری رو بخونه که احساس قلبی و واقعی خودش نباشه و بخاطر شرایط جامعه و خواست مردم بخونه، شاید هم واقعا خواست قلبی و احساس و تفکر واقعی خودش باشه. یه زمان هم میبینی هنرمند کاری رو میخونه که بعدها پشیمون میشه. اقای عارف تو کنسرتش گفت من سالها قبل اهنگ واسه علی خوندم و الان مثل سگ پشیمونم. خود اقای شجریان هم اوایل انقلاب اهنگ ایران ای سرای امید رو توی اون حال و هوای انقلابی مردم خوند و الان از پخشش این اهنگ جلوگیری کرد
در مورد فایلی که در مورد قران خواندن مایکل جکسون گفتم اطمینان صد در صدی ندارم و حتی مداحی شاهین نجفی، ولی از منابع نسبتا مطمئنی شنیدم. ممنون میشم اگر کسی اطلاع دقیق موثقی داره کامنت بده
مرسی
ویرایش توسط guitar : 10-12-2020 در ساعت 02:25 AM
بدونِ اینکه بپرسند در کنارِ فردوسی بزرگ خاکش کردند، این درست نیست، در آینده مشکل زا خواهد بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز این بحث را ادامه نده . آقای شجریان عزیز را با هیچ شخصیّتی مقایسه نکن
بهترین راه را انتخاب کرد و تا آخر وایستاد و سرافرازانه به ملکوت اعلی پیوست .
اشتباه نکنید جایگاه استاد مسّلم موسیقی ایران را با اشخاص کثیفی مثلمرجان شیخ الاسلامی و صدّام واحمد رضا خاوری و نجفی ملعون و ... مقایسه نکنید . بنده که گفتم لعنت به آن کسانی که از دین واعتقادات مردم سوء استفاده میکنند . به هر نحوی
حرف آخر اینکه ارزش واحترام وجایگاه استاد بزرگ محمّد رضا شجریان حضرت موسیقی اصیل کجا وآن شخصیّتهایی که نام بردید البتّه در میان مردم و 85 میلیون ایرانی کجا
اکثریّت مردم ایران به استاد افتخار میکنند و مسئولین از این میترسند وترسیدند و آنچنان باید وشاید نگذاشتند از تشییع ان مرحوم استقبال بشه ومحدودیّت قائل شدند . این برای ملّت ودوستداران استاد افتخار وارزش واعتبار نیست .
بنده نمیدنم مرحوم منتظری وصیّت کرده بود یا اینکه مصلحتی آن مرحوم را در حرم حضرت معصومه علیها سلام بخاک سپردند . حرف زیاده و بقیّه اش را میدم مطبوعات ...
ویرایش توسط ENSAN : 10-25-2020 در ساعت 02:32 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)