اوسکولا اومدن شبکه ی اچ دی رو با سیستم 4k پخش میکنن ( :
عمق فاجعه رو زمانی درک میکنید که ژاپن گفته المپیک پیش رو رو با کیفت اولترا 8k پخش میکنه !!! اون وقت اینا 60 روزه جار زدن اچ دی شدن رسانه ملی که اونم هیشکی نمیتونه استفاده کنه (((((:
بروزرسانی 2: دلیل عدم نمایش تصویر در شبکه های HD و راه حل آن
اینگونه که از شواهد ماجرا برمیآید صداوسیما با استاندارد فشردهسازی کدگذاری ویدئویی پربازده (یا همان HEVC که مخفف عبارت High Efficiency Video Coding است و با نام H.265 نیز شناخته میشود)، اقدام به راهاندازی شبکههای HD کرده است. از آنجاییکه این فرمت در بسیاری از تلویزیونهای نسبتاً جدید و پیشرفته نیز پشتیبانی نمیشود، باعث شده تا کاربران با جستجوی شبکههای جدید شبکههایی را پیدا کنند که در آنها تنها صدا قابل پخش است و تصویری دیده نمیشود. ظاهراً شبکههایی مانند شبکه 3 و مستند که پیشتر با استاندار متفاوتی به صورت HD در اختیار کاربران بودند نیز حالا با جستجوی جدید کانالها از دسترس کاربران خارج شدهاند.
استاندارد HEVC نوع جدیدی از فشردهسازی به حساب میآید که با در مقایسه با H.264 کیفیت تصویر بهتری داشته و فشردهسازی را دو برابر میکند. با این حال، استفاده از این فناوری باعث شده تا کاربران بسیاری در سراسر کشور از دریافت شبکههای اچ دی محروم شوند. در حال حاضر به نظر میرسد که تنها راه رفع این مشکل، خرید ستاپ باکس و گیرندههای دیجیتالی است که از فرمت کدینگ مورد نظر پشتیبانی میکنند. با این حال، در صورت کسب اطلاعات بیشتر و راهحلی جایگزین آن را در سریعترین زمان ممکن با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. با ما همراه باشید.
اکثر تلویزیون های مدل 2015 به قبل این فرمت رو ساپورت نمی کنن .
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
شبکه ورزش مشهد درست شد دیشب فوتبال دیدم
والا با یه ست آپ I cen کره ای اصل فقط دیجیتال نه ماهواره قابلیت پخش 1080 همون رزلویشن 720 در 576 که استاندارد دی وی دی هست بود فقط نوع انکود شده Hevc اونم شخمی من نشد با آخرین بروزرسانی این تغییر چک کنم ولی خدایش مگه تلویزیون چی داره که اچ دی یا فور کی برامون مهم باشه اخبار دروغ و ورزش هم که سانسور و سریال فقط از این خونه به اون خونه و یا از این اتاق به اون اتاق یا از این خیابون به اون خیابون و یا فیلم خارجی بیشترش سانسور حتی من متوجه شدم بعضی جاهای که فیلم برش میزنن تا کمتر وقت برای دوبله فیلم صرف بشه مگه یوتیوب و یا اینستا و یا حتی آپارات از تلویزیون بهتره اگه هزینه ای هم برای اینا در بر داره لااقل ارزش وقت گذاشتن رو دارن
سلام دوستان هر کسی شک داره یا اطلاع نداره که تلویزیونش قابلیت HEVC را دارد یا خیر یک فایل ویدویی قرار دادم دانلودش کنید بریزید توی یو اس بی و وصلش کنید به tv خونتون اجراش کنید اگر اجراء شد یعنی تلویزیون شما این قابلیت را دارد اگر پیام داد که تی وی شما از این کدک پشتیبانی نمی کند که مشخص می شود تی وی شما از تکنولوژی HEVC پشتیبانی نمیکند.
لینک فایل ویدیویی:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف کن مدل تلویزیونت رو بنویس چیه آخه ما هم ال جی داریم نگرفت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)