نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: تورنت......

فعال

تورنت......

سلام دوستان کسی میتونه در مورد تورنت اطلاعاتی بده

چه چیزایی میشه باهاش دانلود کرد

امنیت داره یا نه

ممکن سیستم دچار ویروس یا تروجان بشه

چه چیزایی برای دانلود داره

چه معایب و چه مزایایی داره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 3 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سلام تورنت اصل دانلودهاس
    شما فایلهای و فیلمهای و کنسرتهای خلاصه کل موضوع ها داخلش هست حتی تا حجم 3 الا 4 ترا بایت من خودم فایل 40 گیگابایتی گرفتم البته رو اجبار عشق به فیلم با کیفیت بلوری اورجینال از چارالی چاپلین بود.پسوند ISo

ولی دانلود از تورنت بسیار سخت و عجیب چون ایران با تحریم مواجه هست. یه قیلترشکن حله ولی معتبر

اما ویروس بسته به سایت مرجع دانلود از تورنت داره بهتره فایلهای با پسوند EXE ویا MSi یا همون فایل اجرایی نصب با هر پسوندی رو با یه آنتی ویروس قدرتمند حتما بررسی کنی و از فایلهای مشکوک برحضر باشی .

کلا بحث تورنت زمانی زمانی لازم میشه که شما فایل مورد نظرشما از سایتها و اف تی پی ها پیدا نشه آخرین مرحله تورنت هست که منبع بسیار بسیار بزرگی برای دانلود وجود داره.

بهترین کار از استفاده از لیچر سایت تورنت هست که خیلی بهت کمک میکنه مثال filestream.me که باید اکانت پرمیوم بگیری و یا zbigz.com که تا یه حجم مشخصی رو رایگان باساخت اکانت بهتون میده.

کلا تورنت در اصل مرحله نهایی دانلود شماست.

سایت دریافت دانلود فایل به طور مثال
    zooqle.com ویا rarbg.to آخری خیلی کارش درسته البته بازم با یه سرچ سایت زیاد برات میاد.

یادت نشه کلا معقوله دانلود از هرجا و هرچیزی مزایا و معایب خاص خودشو داره که باید باهاش دسته و پنجه نرم کنی
    مزایا ۹۵ درصد فایل مورد نظر دانلود توی تورنت موجود عیبها نوع دانلود و سرعت کم و تحریم ایران وزمان زیاد برای دانلود باید صرف بشه البته منظورم دانلود مستقیم از خود تورنت هست ولی از لیچر بسیار باسرعت و با کیفیت درست میشه .

البته بحث تورنت خیلی پیچیده و طولانی هست من گزیده ای
    رو که حرفه ای ها کار میکن نوشتم با یه سرچ گوگل اطلاعات خوبی در مورد عملکرد نوع دانلود منظور سید (SEED) و لیچرو آپلود و مگنت (MAGNET) بدست بیاری فقط دقت کن مقاله تورنت رو به روز بخونی با تشکر.

ویرایش توسط Elena : 12-07-2020 در ساعت 08:40 PM

4. 4 کاربر مقابل از Elena عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    شیر مرغ تا جون آدمیزاد

اگه ندونی چی داری دانلود میکنی امکان ویروسی شدن سیستم هست

برای دانلود راحت تر از تورنت میتونی از سایت ایرانی mul.ir استفاده کنی، خیلی شیک و مجلسی برات لیچ میکنه با قابلیت انتخاب فایل!

ولی اگه فایل تورنتی که پیدا کردی بالای 50 تا سیید داره نیازی نیست لیچ کنی هم با نرم افزارهای دانلود تورنت میشه راحت دانلود کرد نیازی به وی پی ان و چیزی هم نداری
    وی پی ان استفاده کردن برای دانلود از تورنت تو ایران صدق نمیکنه چون قانون کپی رایت نداریم هیچ اهمیتی برا کسی نداره که ترس از لو رفتن آی پیت داشته باشی

سایت های مختلف زیادی هم داره من از اینا استفاده میکنم:

rutracker.org
    1337x.to
    rutor.info
    rarbg.to
    thepiratebay.cx

,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
    ".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉

6. 5 کاربر مقابل از Dark Silence عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)