آلبوم 21 گوگوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲۱ سال سکوت
۲۱ سال بازگشت به صحنه
سال ۲۰۲۱
۲۱مارچ (یک فروردین)
آلبوم ۲۱
آلبوم 21 گوگوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲۱ سال سکوت
۲۱ سال بازگشت به صحنه
سال ۲۰۲۱
۲۱مارچ (یک فروردین)
آلبوم ۲۱
لینک آلبوم 21گوگوش
ENSAN, milad afra, mohnaj40, philips, Poyan2020, saman1, snowyriver, solas, taksaz, عزت
فوق العاده و بی نظیر بمب سال اووووووف پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید دو اسطوره بزرگ استاد قمیشی و گوگوش عزیز
کاوری دیگر از آلبوم 21 گوگوش
کاوری دیگر از آلبوم 21 گوگوش
لگد محکم دیگه ای به کارنامه درخشان قبل از رفتنش از ایران
همچنان اعجاز بهترین آلبوم شاهماهی بعد رفتنش هست
باید بعد از اعجاز بازنشست میشد که اینطور خودش و رزومش رو به قعر پوچی ترانه و موزیک نمیکشید
با این آلبوم سرسری باید بگیم اسطوره دیگهمون قمیشی هم تموم شده
و رها هم دیگه ترانه های معناگراش ته کشیده که اینطور پوچ ترانه نوشته
اعجاز چی داره برا گفتن ؟ میشه بگید ؟ به نظر خیلیا اعجاز یکی از بدترین آلبوهای تاریخ گوگوشه آلبومی خسته کننده با یکنواخت . سیاوش قمیشی تموم شده ؟ جک قرن رو گفتی عزیز . آلبوم جدید گوگوش با ملودی های استثنایی قمیشی و صدای دیوونه کننده ی گوگوش قویترین و دلنشین ترین آلبوم بعد مهاجرتش هستش اینو من نمیگم برو نظر هوادارارو تو پیج خانم گوگوش و سایت های موزیک ببین . آخه من موندم یه آلبوم رو چطور میشه کمتر از سه چهار روز در موردش نظر داد
یه آهنگو هنوزم باز به عشقت ، میزاره هر دقیقه روی تکرار ......!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)