آهنگ یونانی خاطره انگیز به نام esi از لمبیس لیویراتوس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ یونانی خاطره انگیز به نام esi از لمبیس لیویراتوس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دیگر از بهترین اهنگ های آنتونیس رموس
آهنگ زیبای ma de ginete از آنتونیس رموس
ویرایش توسط ساعد باقری : 05-11-2022 در ساعت 02:33 AM
آهنگ زیبای ELA NA DEIS از جورجیوس مازوناکیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط ساعد باقری : 05-11-2022 در ساعت 02:24 AM
بدون تردید نیکوس اویکونوموپولوس یکی از محبوب ترین خواننده های مرد معاصر یونانیست ،که چند تا از اهنگ هایی از او که مورد سلیقه من هم بود رو در صفحات قبل معرفی کردم از جمله اهنگ شاهکار mi fi gis tora .
در اینجا یکی از اهنگ های حدود یک سال اخیرش که تازه باهاشون ارتباط برقرار کردم رو قرار میدم .
پیشنهاد میکنم برای لذت بیشتر وارد این لینک بشوید و موزیک ویدئو رو همراه با زیرنویس فارسی مشاهده کنید ،ترجمه دقیق و خوبی هم داشته ،من خودم وقتی ترجمه این اهنگ رو از اینحا دیدم بیشتر جذب این اهنگ شدم ترانش در عین سادگی زیباست .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط ساعد باقری : 05-12-2022 در ساعت 08:56 PM
از این لینک هم میتونید آهنگ زیبای دیگر اخیر این خواننده رو همراه با موزیک ویدئو و ترجمه فارسی ببینید و بشنوید البته ترجمش خیلی دقیق نیست ولی تا ۷۰ درصد کار راه اندازه ،این اهنگش خصوصا از نظر موزیک به نظرم حتی از قبلی هم قوی تره .
آهنگ جدید نیکوس ورتیس به نام zise منتشر شد .
ویرایش توسط ساعد باقری : 05-21-2022 در ساعت 09:24 PM
آهنگ جدید نیکوس ورتیس رو پسندیدم ،آهنگ ریتمیک باحالیه ،چیزی که واسم جالب بوده اینه که از آهنگ های ریتمیک این چند سال اخیرش بیشتر از بقیه آهنگ های اخیرش خوشم اومده ،خصوصا آهنگ sagapao که فوق العاده بود به نظرم ،آهنگ قبلیش رو خیلی باهاش حال نکردم اما این اهنگ جدید در مجموع با سه بار گوش دادن فعلا دوست داشتم ،البته در این که نیکوس ورتیس آهنگ های شاهکار زیادی در گذشته داشته و احتمالا معروف ترین خواننده یونانی معاصر حداقل در کشور ماست شکی نیست اما به نظرم در حال حاضر موفق ترین خواننده چه از نظر آماری و چه از نظر کیفیت موزیک نیکوس اویکونوموپولوس باشه ،متاسفانه خیلی با آهنگ های جدید نیکوس ورتیس یا انتونیس رموس که جزو خواننده های مورد علاقم هستند ارتباط نگرفتم ،البته شنیدم قراره نیکوس ورتیس به زودی یک آلبوم بده ،ببینیم در البوم جدید چه پیش میاد .
آهنگ جدید نیکوس اویکونوموپولوس
ویرایش توسط ساعد باقری : 06-21-2022 در ساعت 09:28 AM
آهنگ جدید اسمش (Oso Tipota Se Thelo) به معنای تا زمانی که چیزی از تو نمیخوام هست .
ترانه ساده و عاشقانه ای داره که مورد قبول هست .
ملودی کلامش رو هم من خودم دوست داشتم و حس خوبی به من داد ،فکر میکنم از ترومپت هم در این آهنگ استفاده شده که به زیبایی آهنگ افزوده.
در مجموع آهنگ تابستانی قابل قبولی بود از نظر من و انتقاد هایی که برخی ها به این آهنگ داشتند رو من درک نمی کنم .
شاید البته دلیل بعضی انتقاد ها توقعات زیادی هست که از ایکونومپولوس به عنوان پرچمدار جدید موزیک فولک در یونان وجود داره .
در مجموع درسته این آهنگ شاهکار نیست و به پای خیلی از کار های جدید نیکوس نمیرسه ،اما برای چند بار گوش دادن به نظرم آهنگ خوبی هست .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)