سلام دوستام عزیز
خواهشأ از رفقای ترک زبان که مسلط به استانبولی هستن و ترجمه کلمه به کلمه (نه ترجمه منظوری) میتونن انجام بدن درخواست داریم زحمت بکشن معانی آهنگای این آلبوم سنگین رو با همه به اشتراک بزارن همگی لذت ببریم
با تشکر
سلام دوستام عزیز
خواهشأ از رفقای ترک زبان که مسلط به استانبولی هستن و ترجمه کلمه به کلمه (نه ترجمه منظوری) میتونن انجام بدن درخواست داریم زحمت بکشن معانی آهنگای این آلبوم سنگین رو با همه به اشتراک بزارن همگی لذت ببریم
با تشکر
اکثر ترجمه هایی که شده ایراد و اشتباه زیاد داره ... حتی تلفظ هم اشتباهه! اینو تجربه کردم حدود 23 سال پیش دنبال متن آهنگ گری دون از سزن آکسو بودم چند تا آشنای ترک برام نوشتن و آخرش معلوم شد اشتباه داشته ضایع شدم ...
احسان جان سلام
آقا بلخره ازکجا پیدا کنیم ترجمه درستشو کیف کنیم؟
نمیدونم والا ...
کانال تلگرام و اینستا هست دایرکت بده ببین میشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگ است
دلم میسوزد از باغی که میسوزد
نــه دیــداری
نــه بیــداری
نــه دوستــی از ســر یــاری
مرا آشفته میـدارد
چنین آشفتــه بـازاری ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)