نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: شکیل اونیل : تأثیرگذارترین بسکتـــــــــبالیست تاریخ NBA هستم ...!!!

فوق حرفه ای

شکیل اونیل : تأثیرگذارترین بسکتـــــــــبالیست تاریخ NBA هستم ...!!!

ستاره‌ای که دی‌جی دیزل شد!

اونیل: تأثیرگذارترین بسکتـــــــــبالیست تاریخ NBA هستم ...!!!

شکیل اونیل را همه به خاطر سابقه درخشانش در بسکتبال می‌شناسند اما او مدتی است که در صنعت موسیقی و جشنواره‌های موسیقی الکترونیک هم برای خودش اسم و رسمی به دست آورده است. سلطه شکیل بر سن و اجرا در همان حدی است که در زمین بسکتبال او را به یکی از نامداران تاریخ ورزش تبدیل کرد. البته شهرتی که او به قول خودش از «تأثیرگذارترین بازیکن تاریخ NBA» بودن داشت کمک زیادی کرده که حالا به یک دی‌جی معروف تبدیل شود و شهرت او با لقب جدیدش «دی‌‌جی دیزل» روز به روز بیشتر هم می‌شود. اونیل در گفت‌و‌گو با نشریه مارکای اسپانیا تأکید کرد که می‌خواهد به ماجراجویی جدیدش ادامه دهد و همانقدر موفق باشد که در زمین بسکتبال موفقیت کسب کرد.

گفت‌و‌گوی مارکا با شکیل اونیل را می‌خوانید:

در 7 سال گذشته تو در بهترین جشنواره‌های موسیقی اجرا داشته‌ای. چه احساسی دارد که بدون تردید، بزرگترین دی‌جی دنیا باشی؟
    من تقریباً در تمام جشنواره‌های بزرگ موسیقی بوده‌ام و با دی‌جی‌های بسیار زیادی هم ملاقات داشته‌ام. با قاطعیت می‌توانم بگویم که به معنای واقعی بزرگترین دی‌جی دنیا هستم (از نظر جثه) اما هنوز در مسیر پیشرفت و تبدیل شدن به بزرگترین دی‌جی دنیا از نظر موسیقایی فاصله دارم. قطعاً این یکی از اهداف من است که به این جایگاه هم برسم و بی‌صبرانه منتظر آن روزی هستم که بتوانم با اقتدار بگویم که بهترین دی‌جی دنیا هستیم.

کدامیک برای موفق شدن سخت‌تر است: NBA یا دنیای موسیقی؟
    راستش تقریباً در یک سطح هستند. وقتی روی سن می‌روم تا اجرا کنم همانقدر تحت فشار قرار می‌گیرم که در بازی هفتم فینال NBA. آنجا هم هیچ جایی برای اشتباه کردن نداشتید. در لحظه باید سریع‌ترین و بهترین تصمیم را بگیرید. موفق شدن در ورزش و موسیقی همیشه چالش بزرگی است. اگر این کار آسانی بود، همه موفق می‌شدند.

کدامیک پراسترس‌‌تر است: گرفتن امتیاز برتری تیم با یک پرتاب آزاد یا ساختن یک موسیقی که پرطرفدار شود؟
    باید با خودم روراست باشم. من هرگز در پرتاب‌های آزاد خیلی تبحر نداشتم و نقطه قوتم نبود. حدس می‌زنم که در مورد خودم، انداختن یک پرتاب آزاد خیلی چالش‌برانگیزتر باشد (خنده).

این روزها در دنیا با لقب دی‌جی دیزل شناخته می‌شوی. فکر می‌کنی که اجراهایت قابل قیاس با قیمت بالای این سوخت ارزشمند باشد؟
    ای کاش که برندم به اندازه هزینه سوخت دیزل بالا بود. اگر این‌طور بود که در آسمان‌ها بودم! با این حال فکر می‌کنم که اگر شما از منظر محبوبیت و تقاضایی که برای تهیه بلیت کنسرت‌های ما وجود دارد به قضیه نگاه کنید، می‌توان گفت که برند دی‌جی دیزل الان واقعاً با هزینه سوخت برابری می‌کند.

به نظرت چه کسی تأثیرگذارترین بازیکن تاریخ NBA‌ است و در میان بازیکنان فعلی کدامیک تأثیرگذارتر است؟
    من تأثیرگذارترین بازیکن تاریخ NBA هستم. من کسی بودم که مجبور بودند به قدرتش اعتراف کنند چون واقعاً یک آدم بزرگ و مسلط بودم. امروز NBA لیگ پرتاب‌کننده‌ها شده است. اگر بتوانی پرتاب‌های بلند بیندازی، کارت را خوب شروع کرده‌ای. به همین دلیل هم فکر می‌کنم که استفن کری اکنون بزرگترین مشکل لیگ است. این پسر عملاً پرتابی را از دست نمی‌دهد. هر جایی توپ را به او بدهی داخل سبد می‌اندازد.

فصل پیش فکر می‌کردی که کدام تیم قهرمان NBA شود؟ نظرت درباره نتیجه فینال میان بوستون سلتیکس و گلدن استیت وریرز چیست؟
    از نظر من گلدن‌استیت وریرز مدعی اصلی قهرمانی بود. در این باره شک نداشتم. همه چیز همان‌طور پیش رفت که انتظار داشتم. وریرز مرا سرافکنده نکرد و کارشان را خوب انجام دادند.

در دوران بازی‌ات از سبک چه کسی بیشتر الهام می‌گرفتی؟

کریم عبدل الجبار همیشه برای من یک الگوی بزرگ بود نه فقط به خاطر اینکه بازیکن لیکرز بود بلکه به خاطر اینکه یکی از بزرگترین، قوی‌ترین و دیوانه‌ترین قدرت‌ها در زمان خودش بود. من بازی‌هایش را تماشا می‌کردم و از او چیزهای زیادی آموختم. شاید زمانی که در لیگ بود، کلاً سه دقیقه با او حرف زده باشم. او یک بازیکن بی‌نظیر و تکرارنشدنی بود.

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)