آقا مرسی فوق العاده است تاپیک
نظر لطف شماست دوست عزیز , خواهش میکنم
یه کار توپ از دی جی Astrix براتون انتخاب کردم با عنوان Poison
مربوط میشه به سرآلبومی آلبوم Artcore که در سال 2004 انتشار یافته است
سبک اون هم Psychedelic trance هستش .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان واقعا خسته نباشی . ..دنبال یه موزیک ترنس میگردم هیچ مشخصاتی ازش ندارم فقط و فقط میدونم چند سال پیش رادیو جوان یه برنامه داشت ک. شبا پخش میکرد به اسم سه شنبه ههای خط خطی. .تو اون برنامه میذاشتنش آهنگش فوق العاده بود
اتفاقا منم دنبال یه آهنگ بی نام و نشونم ولی اطلاعات من بیشتره میدونم که هی وسطش میگفت musica
راستی ترنس بود و مال 4-5 سال پیش
خب امشب هم دو تا کار از گروه اسرائیلی Exaile میزارم که در سبک Psychedelic trance اجرا شده اند
این آهنگها به همراه آلبوم Scream درسال 2008 منتشر شده اند
دوستانی که به کارای با ریتم تند علاقه دارند حتما دانلود کنند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط peyman.2012 : 10-21-2014 در ساعت 01:56 AM
از دی جی اهل ایتالیا Giuseppe Ottaviani آهنگ بسیار زیبایی را انتخاب کردم که با همراهی Ferry Corsten اجرا شده است
سبک کار ترنس هست و در سال 2013 به شکل تک آهنگ منتشر شده است
امشب هم میرم سراغ سبک Trance و آهنگی را از Dennis Sheperd براتون میزارم که امیدوارم از شنیدنش حال کنید
اسم کار Two Worlds هستش و به صورت تک آهنگ در سال 2013 منتشر شده است .
از ورژن Deluxe Edition آلبوم Mirage آرمین ون بوورن آهنگی را انتخاب کردم با عنوان Breathe In The Deep
وکال این کار توسط Fiora اجرا شده و سبک اون هم Trance هستش .
به سراغ Yahel میرم و کاری به اسم Going Up 2007 را براتون میزارم
سبک اون Psychedelic trance هستش و به همراه آلبوم Super Set II در سال 2007 میلادی در بازار منتشر شده است
از اون آهنگهای بی نظیره
ویرایش توسط peyman.2012 : 11-16-2014 در ساعت 12:26 AM
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)