نوشته اصلی توسط yaran طبال بزن ، بزن بزن که نابود شدم بر تار غروب زندگی پود شدم عمرم همه رفت خفته در کوره ای مرگ آتش زده استخوان بی دود شدم میدونی که بی تو سخته زندگی اما نگات جون سپردن دل منو چه آسون میگیره این اتاق سوت و کور که رنگ و بویی نداره با حضور مهربونت سروسامون میگیره (استاد شادمهر - نگاه پنجره)
نوشته اصلی توسط amirsarab میدونی که بی تو سخته زندگی اما نگات جون سپردن دل منو چه آسون میگیره این اتاق سوت و کور که رنگ و بویی نداره با حضور مهربونت سروسامون میگیره (استاد شادمهر - نگاه پنجره) همه رفتن کسی دوروورم نیست...چنین بی کس شدن در باورم نیست
تا نفس کشیدی انگار نفسم برید تو سینه ابر و باد و دریا گفتن حس عاشقی همینه
نوشته اصلی توسط AL222 تا نفس کشیدی انگار نفسم برید تو سینه ابر و باد و دریا گفتن حس عاشقی همینه هزارو یک شب من پر از هوای تو بود گریه ی هر شب من فقط برای تو بود شادمهر - هزار و یک شب
نوشته اصلی توسط amirsarab هزارو یک شب من پر از هوای تو بود گریه ی هر شب من فقط برای تو بود شادمهر - هزار و یک شب تقلب از رو امضات دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه
amirsarab
نوشته اصلی توسط AL222 تا نفس کشیدی انگار نفسم برید تو سینه ابر و باد و دریا گفتن حس عاشقی همینه هیچکس تنهایم را حس نکرد...وسعت ویرانیم را درک نکرد
پیراننا کجا رفتی بیا عزیزم
نوشته اصلی توسط yaran هیچکس تنهایم را حس نکرد...وسعت ویرانیم را درک نکرد دلکم بغضتو بشکن غریبگی نکن با من ببار مثل ابر بهار دلکم اونی که تورو شکسته خدا جوابشو میده ببار مثل ابر بهار دلکم عبدالمالکی - دلکم
میرم از شهر تو با یه کولباره خاطره دل من مونده پیشت اما پاهام مسافره
نوشته اصلی توسط yaran پیراننا کجا رفتی بیا عزیزم دوستم زنگ زد میخواد ببره شیرینی ماشین ـشو بده بهمون... شرمنده... باز میبینمت... فعلا... یا علی...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن