نوشته اصلی توسط pirana میخوای هر روز صب ترانه روز رو واست بنویسم بعد از جاـم بلند شم
ویرایش توسط HADIS : 11-27-2014 در ساعت 06:57 AM
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تنها بودن یه کابوس شومه عزیزم کار دل نباشی تموم عزیزم من خوب بودم تا اين شهر.. با خشکسالیش بدم کرد خوب شد خدا رحم کرد و عشق تو دريا زدم کرد...
نوشته اصلی توسط HADIS ترانه امروز: منم آن ابر وحشی که در هر بیابان به تلخی سرشکی بیافشاند... به جز این اشک سوزان، دل نا امیدم، گواهی ندارد، خدا داند... بانو هایده صُب بخیر
HADIS
نوشته اصلی توسط HADIS من خوب بودم تا اين شهر.. با خشکسالیش بدم کرد خوب شد خدا رحم کرد و عشق تو دريا زدم کرد... دلم گیرد هر زمان بهانه ی تو... سرم دارد شور جاودانه ی تو... روی دل بُود به سوی... آستانه ی تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــو...
نوشته اصلی توسط pirana ترانه امروز: منم آن ابر وحشی که در هر بیابان به تلخی سرشکی بیافشاند... به جز این اشک سوزان، دل نا امیدم، گواهی ندارد، خدا داند... بانو هایده صُب بخیر چه شروع شاعرانه ای :)خيلی کار جالبيه صُب تو هم بخير
pirana
نوشته اصلی توسط pirana دلم گیرد هر زمان بهانه ی تو... سرم دارد شور جاودانه ی تو... روی دل بُود به سوی... آستانه ی تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــو... واسه نونه...واسه نونه،تا به کارش تو بخندی! که اگه اينو بدونی،تو به دلقک نمی خندی...تو به دلقک نمی خندی!
Sajjad_MCH
آپ
نوشته اصلی توسط HADIS واسه نونه...واسه نونه،تا به کارش تو بخندی! که اگه اينو بدونی،تو به دلقک نمی خندی...تو به دلقک نمی خندی! یاد تو شعرامو میسوزونه ، امروز و فردامو میسوزونه تا دوری از خونه این خونه ویروونه حال منم پریشونه
ویرایش توسط Sajjad_MCH : 11-27-2014 در ساعت 07:28 PM
هفته ها میگذره اما ، گل من نیومده... دارم از غصه می پوسم چقد این روزا بده...
نوشته اصلی توسط HADIS هفته ها میگذره اما ، گل من نیومده... دارم از غصه می پوسم چقد این روزا بده... هم دیدنی بودیی هم خواستنی بودی هم چیدنی بودی هم باغچه مون گل داشت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 54 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن