نوشته اصلی توسط pirana وای کشته مارو شخصیتتون... وای کشته مارو تربیتتون نبودی مرد اين ميدون نبودم... از اين عشقی که بين ماست ميگم!
نوشته اصلی توسط M.GCH نبودی مرد اين ميدون نبودم... از اين عشقی که بين ماست ميگم! من... میمیرم از این آب مسموم... اما اونکه مرده از عشق تا قیامت هرلحظه زنده ـس...
برای امشب کافیه فردا باس برم شرکت 5ساعت وقت دارم بخوابم...
نوشته اصلی توسط pirana برای امشب کافیه فردا باس برم شرکت 5ساعت وقت دارم بخوابم... شب خوش
نوشته اصلی توسط M.GCH شب خوش روز خوش
HADIS
نوشته اصلی توسط pirana من... میمیرم از این آب مسموم... اما اونکه مرده از عشق تا قیامت هرلحظه زنده ـس... آخرین شعر همینه دیگه!؟ ساده بگم ساده بگم دهاتی ام اهل همین نزدیکیها همسایه روشنی و هم خونه تاریکیها
نوشته اصلی توسط AL222 آخرین شعر همینه دیگه!؟ ساده بگم ساده بگم دهاتی ام اهل همین نزدیکیها همسایه روشنی و هم خونه تاریکیها بلی:)) آهای خبر نداری دلم داره میمیره همدم بی کسی هام تو بی کسی اسیره
نوشته اصلی توسط M.GCH بلی:)) آهای خبر نداری دلم داره میمیره همدم بی کسی هام تو بی کسی اسیره همه گفتن بی وفایی ...ولی اعتنا نکردم
نوشته اصلی توسط yaran همه گفتن بی وفایی ...ولی اعتنا نکردم مرد برای هضم دلتنگیاش، گریه نمی کنه قدم میزنه
نوشته اصلی توسط M.GCH مرد برای هضم دلتنگیاش، گریه نمی کنه قدم میزنه حالا که همش تو رویاست بذار دلتنگت بمونم مرگ بیداری برا من اینو خیلی خوب می دونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن