نوشته اصلی توسط yaran میدونم اون که دوستم داشت منو میبینه تو جامش توی اون جام شرابش من دیوونش و میبینه تو خوابش شيرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان؟برکش آن تيغ چو فولاد و بزن بر سرشان
نوشته اصلی توسط M.GCH شيرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان؟برکش آن تيغ چو فولاد و بزن بر سرشان نه میخندم نه میخوام گریه کنم برای تو این ازم بر نمیاد که آب بشم به پای تو
وايسا دنيا وايسا دنيا ،من ميخوام پياده شم!
ویرایش توسط HADIS : 09-25-2014 در ساعت 01:03 AM
نوشته اصلی توسط M.GCH وااااای به حال دگران...!! نیست کار عشق کار سرسری تا ز جان در راه جانان نگذری
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m نیست کار عشق کار سرسری تا ز جان در راه جانان نگذری يکی بود يکی نبود زير گنبد کبود دو تا چشمون سياه دو تا چشم سرمه سود
نوشته اصلی توسط M.GCH يکی بود يکی نبود زير گنبد کبود دو تا چشمون سياه دو تا چشم سرمه سود دیر زمانیست نخوابیدم با دل بیدار تو را دیدم
من اگر عاشق نباشم از خودم سیرم... من اگر عاشق نباشم زود میمیرم...
نوشته اصلی توسط pirana من اگر عاشق نباشم از خودم سیرم... من اگر عاشق نباشم زود میمیرم... مولای غریبانی مولای غریب من آیینه ی یزدانی مولای غریب من
نوشته اصلی توسط pirana من اگر عاشق نباشم از خودم سیرم... من اگر عاشق نباشم زود میمیرم... مرو ای دوست... مرو ای دوست... که منم زنده به بوی تو
نوشته اصلی توسط p@RH@m مولای غریبانی مولای غریب من آیینه ی یزدانی مولای غریب من نرو...نرو... که دلم همش میگیره از من سراغ تورو...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن