نوشته اصلی توسط Allaxa ما که قرارمون بود از عشق هم بمیریم حتی بلد نبودیم از هم به دل نگیریم ما همه از خاکیم دوباره بر خاکیم نه باقی مطلق نه بام افلاکیم
نوشته اصلی توسط K A M R A N ما همه از خاکیم دوباره بر خاکیم نه باقی مطلق نه بام افلاکیم میدونی که بی تو سخته زندگی اما نگات جون سپردن دل منو چه آسون میگیره
نوشته اصلی توسط Allaxa میدونی که بی تو سخته زندگی اما نگات جون سپردن دل منو چه آسون میگیره هر روز پاییزه ...
هی وای من.................
نشد که از دلم جدا کنم تورو نشد نشد گلم برو برو برو
نوشته اصلی توسط reza88rr نشد که از دلم جدا کنم تورو نشد نشد گلم برو برو برو واسه من گل نفرست دیگه دوستت ندارم نمیخوام گذشته ها رو باز به خاطر بیارم
نوشته اصلی توسط Allaxa واسه من گل نفرست دیگه دوستت ندارم نمیخوام گذشته ها رو باز به خاطر بیارم من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
زندگی یک جهنم است اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
نوشته اصلی توسط H A M I D من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی یاد باد یاد گذشته شاد باد این دل زرد و تهی در حسرت دیدار باد
نوشته اصلی توسط Allaxa یاد باد یاد گذشته شاد باد این دل زرد و تهی در حسرت دیدار باد دلم میخواد بیام پیشت بذارم سر روی دوشت بگم میمیرم از عشقت برم گم شم تو آغوشت
نوشته اصلی توسط H A M I D دلم میخواد بیام پیشت بذارم سر روی دوشت بگم میمیرم از عشقت برم گم شم تو آغوشت تورو دوس دارم تا مرز جنون تورو دوس دارم اینو تو بدون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن