نوشته اصلی توسط p@RH@m همه فکرم تویی ، ذکرم تویی ، هوش و حواسم تو وایستا دنیا وایستا دنیا من میخوام پیاده شم
نوشته اصلی توسط M.GCH وایستا دنیا وایستا دنیا من میخوام پیاده شم مردان خدا پرده ی پندار دریدند یعنی همه جا غیر خدا یار ندیدند
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m مردان خدا پرده ی پندار دریدند یعنی همه جا غیر خدا یار ندیدند دارم میام پیشت جاده چه همواره هوا چقد بوی عطر تو رو داره
نوشته اصلی توسط M.GCH دارم میام پیشت جاده چه همواره هوا چقد بوی عطر تو رو داره هی یار هی یار تِرا بَردَنه بَمُم صدو سی سوار تِرا بَردَنه بَمُم
نوشته اصلی توسط p@RH@m هی یار هی یار تِرا بَردَنه بَمُم صدو سی سوار تِرا بَردَنه بَمُم من برعکسِ همه پشت خندهام غمه تو برعکس منی شادی و غمگین میزنی
نوشته اصلی توسط M.GCH من برعکسِ همه پشت خندهام غمه تو برعکس منی شادی و غمگین میزنی یار گلم ای یار تو در بالا بلند مو در زمینم
نوشته اصلی توسط p@RH@m یار گلم ای یار تو در بالا بلند مو در زمینم مسافرا که برن...قطــــار میمونه
نوشته اصلی توسط M.GCH مسافرا که برن...قطــــار میمونه هر چی میگم دوست دارم هر چی میگم دیوونتم ...
نوشته اصلی توسط p@RH@m هر چی میگم دوست دارم هر چی میگم دیوونتم ... مسافرا شعــرن...تو برف و بارونی قطــــار قلب ِ منه...چشم تو پنجره هاش
نوشته اصلی توسط M.GCH مسافرا شعــرن...تو برف و بارونی قطــــار قلب ِ منه...چشم تو پنجره هاش شراب میدهند هان ، دو دست را سبو بگیر دو دست را بلند کن ، بلند شو وضو بگیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن