نوشته اصلی توسط M.GCH دوست دارم منِ بيچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسی و داره؟ .................. شب شما خوش همنفس من... دست خودم نیست... هرجا که بری من باید بیام من باید بیام... -------------- شب بخیر...
نوشته اصلی توسط pirana همنفس من... دست خودم نیست... هرجا که بری من باید بیام من باید بیام... -------------- شب بخیر... ماهِ من تو شبای تار چشمات و روی هم بزار خورشيد و به خاطر بيار ..... ............ نمی دونم چرا،فکر کردم آخرش دالِ!! ""
نوشته اصلی توسط M.GCH ماهِ من تو شبای تار چشمات و روی هم بزار خورشيد و به خاطر بيار ..... ............ نمی دونم چرا،فکر کردم آخرش دالِ!! "" رسیدی مثل یک مرهم... به داد زخم دیرینه... به داد چشم بیداری... که خواب خوش نمیبینه...
نوشته اصلی توسط pirana رسیدی مثل یک مرهم... به داد زخم دیرینه... به داد چشم بیداری... که خواب خوش نمیبینه... همنفس صبا شدی هم ره جویبار شو همسفر چلچله ها هم قدم بهار شو
نوشته اصلی توسط AL222 همنفس صبا شدی هم ره جویبار شو همسفر چلچله ها هم قدم بهار شو وقتی گريبان عدم با دست خلقت ميدريد وقتی ابد چشم تو را پيش از ازل می آفريد
نوشته اصلی توسط M.GCH وقتی گريبان عدم با دست خلقت ميدريد وقتی ابد چشم تو را پيش از ازل می آفريد دسته تو تو دست من بود دلت اما جای دیگه تو خودت خبر ندادی اما چشمات اینو میگه
نوشته اصلی توسط AL222 دسته تو تو دست من بود دلت اما جای دیگهتو خودت خبر ندادی اما چشمات اینو میگه هيشکی اون و یِ لحظه پاش نمی کرد حتی یِ لحظه ام نگاش نمی کرد
نوشته اصلی توسط M.GCH هيشکی اون و یِ لحظه پاش نمی کرد حتی یِ لحظه ام نگاش نمی کرد در دل کوهسارها از لب جویبارها نغمه آبشارها بشنو و بی قرار شو
نوشته اصلی توسط AL222 در دل کوهسارها از لب جویبارها نغمه آبشارها بشنو و بی قرار شو وحشتی نیست از انبوه مسلسل داران... تا در این دشت غرور کیته داران سرخ است...
نوشته اصلی توسط pirana وحشتی نیست از انبوه مسلسل داران... تا در این دشت غرور کیته داران سرخ است... تو که نیستی غم غربت با منه همیشه یِ دنیا حسرت با منه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن