نوشته اصلی توسط p@RH@m دم همه دم یا ا... آیان صاحب دم یا ا... آیان نگاهی می کنی ما رو مگه عاشق ندیدی تو یا شاید دیدی و رسواترین عاشق ندیدی
نوشته اصلی توسط AL222 نگاهی می کنی ما رو مگه عاشق ندیدی تو یا شاید دیدی و رسواترین عاشق ندیدی یا رب نای و نی ما و من دمدمه چیست ؟ دم به دم میدمد و صاحب دم پیدا نیست
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
تنهایم تنهای تنها آزاد از امروز و فردا
نوشته اصلی توسط AL222 تنهایم تنهای تنها آزاد از امروز و فردا آمدی آمدی تو این همه پریشونیام... تا بدونی هنوز یه دلشکسته ی با وفام... ------------ آمدم
نوشته اصلی توسط pirana آمدی آمدی تو این همه پریشونیام... تا بدونی هنوز یه دلشکسته ی با وفام... ------------ آمدم خوش اومدی من بهارم تو زمین من زمینم تو درخت من درختم تو بهار من درختم تو بهار
نوشته اصلی توسط pirana آمدی آمدی تو این همه پریشونیام... تا بدونی هنوز یه دلشکسته ی با وفام... ------------ آمدم وای که این عطر حضور تو بود عطر تو شاید ز عبور تو بود
پرهام چطوری حساب میکنی همش "واو" میدی؟
نوشته اصلی توسط pirana پرهام چطوری حساب میکنی همش "واو" میدی؟ نه اینو واس تو نوشتم که اومدی و ... این سوای مشاعره بود
نوشته اصلی توسط p@RH@m نه اینو واس تو نوشتم که اومدی و ... این سوای مشاعره بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن