نوشته اصلی توسط pirana ای باباو... صفحه رو لود کن قربونت سرعتم لاک پشتیه تا رفتم آب بخورم همه گفتن ماشالا
تو که دستت به نوشتن آشناس... دلت از جنس دل خسته ماس...
نوشته اصلی توسط AL222 سرعتم لاک پشتیه تا رفتم آب بخورم همه گفتن ماشالا پیش از اینکه پست بدی روی شماره پست (بالا سمت راست) کلیک کن صفحه لود شه ببینی بعدش پستی هست یا نه مرسی واسه تاپیکت منو سرگرم میکنه
نوشته اصلی توسط pirana تو که دستت به نوشتن آشناس... دلت از جنس دل خسته ماس... سوت دلان یکی یکی رفتند سوت دلی نمونده غیر از خوده من
نوشته اصلی توسط yaran سوت دلان یکی یکی رفتند سوت دلی نمونده غیر از خوده من سوته دلان یکی یکی تموم شدن... ----- نفس نفس تو سینه ام... عطر نفس های شماس
سکوت من نشونه رضایتم نیست میدونی گلایه هامو میتونی از توی چشمام بخونی
نوشته اصلی توسط pirana سوته دلان یکی یکی تموم شدن... ----- نفس نفس تو سینه ام... عطر نفس های شماس حالا هی سوتی بگیر میدونی اینارو کی گوش میکردیم
نوشته اصلی توسط AL222 نامت رسید و خوندم من عاشقونه بوسیدمش هزار بار یادم بمونه هر شب صدای پای تو می آمد از هر چیز... حتی ز برگی هم نمی آید صدا امشب
نوشته اصلی توسط yaran حالا هی سوتی بگیر میدونی اینارو کی گوش میکردیم من کوچیکتم... این آخرش درست بود مسیر من مشخص بود فقط گوشزد کردم... ببخشید خودتو معرفی میکنی؟
نوشته اصلی توسط pirana هر شب صدای پای تو می آمد از هر چیز... حتی ز برگی هم نمی آید صدا امشب بی تو دیگه بی کسم و پریشونم و خسته بیا که مثه دیوونه ها بی تو دلم شکسته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن