نوشته اصلی توسط pirana نمیخواستم برم رفتم... پشیمونم اگه رفتم... من میگم تگه میخوندم واسه خاطر دلت بود تو میگی طلوع من باش خیلی زوده واسه بدرود
نوشته اصلی توسط pirana خوشحال میشیم برگردی اومدم فقط به خاطر تو دوست خوبم
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m اومدم فقط به خاطر تو دوست خوبم خب پس من دیگه برم شبتون خوش
نوشته اصلی توسط p@RH@m اومدم فقط به خاطر تو دوست خوبم فدات
نوشته اصلی توسط AL222 خب پس من دیگه برم شبتون خوش کجا میری ، شما هم باشین بدون شما که لطفی نداره
نوشته اصلی توسط AL222 خب پس من دیگه برم شبتون خوش بودی حالا... به سلامت...
نوشته اصلی توسط AL222 من میگم تگه میخوندم واسه خاطر دلت بود تو میگی طلوع من باش خیلی زوده واسه بدرود دوش چه خورده ای دلا... راست بگو نهان مکن... چون خموشان بی گنه... روی بر آسمان مکن...
نوشته اصلی توسط pirana دوش چه خورده ای دلا... راست بگو نهان مکن... چون خموشان بی گنه... روی بر آسمان مکن... نبندم دل به کس زانکه دلداری نمیبینم
نوشته اصلی توسط p@RH@m نبندم دل به کس زانکه دلداری نمیبینم ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم... امید ز هر کس که بریدیم بریدیم...
نوشته اصلی توسط pirana ما چون ز دری پای کشیدیم کشیدیم... امید ز هر کس که بریدیم بریدیم... من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن