نوشته اصلی توسط 8813222 هر روزِ من این سوختن بود،این شعلهها آتشکدهم کرد "مهدی یراحی" دردیست غیر مردن کان را دوا نباشد پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن
نوشته اصلی توسط pirana تقلب؟ از مصرع2 شروع میکنی؟ این که با "الف" شروع میشه... از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران... رفتم از کوی تو..... تقلب محسوب میشه؟ مونده بودم خب دیگه تقلب نمی کنم نوشته اصلی توسط pirana راست بگو نهان مکن... دوش چه خورده ای دلا... مشاعره به سبک حدیث سبک ایجاد کردم
نوشته اصلی توسط AL222 دردیست غیر مردن کان را دوا نباشد پس من چگونه گویم کاین درد را دوا کن نه نرو تنهام نزار من عاشقتم،دیوونه وار
نوشته اصلی توسط M.GCH نه نرو تنهام نزار من عاشقتم،دیوونه وار روزا و شبا اینجور میگذرن... هرجا که میخوان ما رو میبرن...
نوشته اصلی توسط pirana روزا و شبا اینجور میگذرن... هرجا که میخوان ما رو میبرن... نمیدونم کدوم غریبه میخواد بیاد جامو بگیره نمیدونم کدوم نشونی تو رو به من باز میرسونه...
نوشته اصلی توسط M.GCH نمیدونم کدوم غریبه میخواد بیاد جامو بگیره نمیدونم کدوم نشونی تو رو به من باز میرسونه... هرجای دنیایی دلم اونجاس... من کعبه ـمو دور تو میسازم...
نوشته اصلی توسط pirana هرجای دنیایی دلم اونجاس... من کعبه ـمو دور تو میسازم... منو رها کن از این حس تنهایی تو نرفتی تو هنوزم اینجایی...
نوشته اصلی توسط a3del2 منو رها کن از این حس تنهایی تو نرفتی تو هنوزم اینجایی... یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب... منو میبره کوچه به کوچه...
نوشته اصلی توسط pirana یه شب مهتاب ماه میاد تو خواب... منو میبره کوچه به کوچه... هزارو یک شب من پر از صدای تو بود/گریه هر شب من فقط برای تو بود
نوشته اصلی توسط .MASOUD. هزارو یک شب من پر از صدای تو بود/گریه هر شب من فقط برای تو بود دوست دارم دوست دارم... قد تموم آدما... قد تموم عاشقا...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن