نوشته اصلی توسط pirana دوست دارم دوست دارم... قد تموم آدما... قد تموم عاشقا... از پشت شیشه ها با رنج بی زبونی/میخونه با اشاره حدیث مهربونی
نوشته اصلی توسط .MASOUD. از پشت شیشه ها با رنج بی زبونی/میخونه با اشاره حدیث مهربونی یکی هست تو قلبم که هرشب واسه اون مینویسم و اون خوابه...
نوشته اصلی توسط a3del2 یکی هست تو قلبم که هرشب واسه اون مینویسم و اون خوابه... هنوز عشق تو جاریست تو رگهای تن من... تویی تنها بهونه برای بودن من...
نوشته اصلی توسط pirana هنوز عشق تو جاریست تو رگهای تن من... تویی تنها بهونه برای بودن من... نیستی و منو تنهایی و بی کسی .... نیستی و منو می سوزونه دلواپسی
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
نوشته اصلی توسط 8813222 نیستی و منو تنهایی و بی کسی .... نیستی و منو می سوزونه دلواپسی یادمه این آخرا چشمای تو تر میشد غنچه های باغچه روز به روز کمتر میشد...
نوشته اصلی توسط a3del2 یادمه این آخرا چشمای تو تر میشد غنچه های باغچه روز به روز کمتر میشد... دیگه کابوس زمستون نمی بینی / توی خواب گل های حسرت نمی چینی
نوشته اصلی توسط Raul دیگه کابوس زمستون نمی بینی / توی خواب گل های حسرت نمی چینی يه قاصد خبرم داد كه آفتاب لب بومه نوشتم رو تن شب كه خوشبختي تمومه
bagi
هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت
نوشته اصلی توسط bagi هر زمستون پیش از اینکه ریشه پابندت کنه شاختو بردار و تمرین تبر کن با خودت تو همون حس غريبی که هميشه با منی تو بهوونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی
نوشته اصلی توسط M.GCH تو همون حس غريبی که هميشه با منی تو بهوونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی یه روز از این فاصله هامون تنها یه خاطره می مونه آینده سهم من و توئه اینو این فاصله میدونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن