نوشته اصلی توسط AL222 من مسته می عشقم هشیار نخواهم شد زین خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد دوباره اومدن تو واسه من مثل خياله بودنمون زير بارون واسه من ديگه محاله
نوشته اصلی توسط tandis_m دوباره اومدن تو واسه من مثل خياله بودنمون زير بارون واسه من ديگه محاله همه ی دلخوشی ِ من اون نگاه عاشقت بود چرا فکر کردی بجز من یکی دیگه لایقت بود
نوشته اصلی توسط M.GCH همه ی دلخوشی ِ من اون نگاه عاشقت بود چرا فکر کردی بجز من یکی دیگه لایقت بود در اون ضلمت سرای سرد و غمگین........بخواب ایران من زجا میمونم
نوشته اصلی توسط yaran در اون ضلمت سرای سرد و غمگین........بخواب ایران من زجا میمونم من از دلخوشی های این زندگی مگه چی بجز حقم و خواستم یِ دنیا زمین خوردم از بچگی که یکجا رو پای خودم وایستم
نوشته اصلی توسط M.GCH من از دلخوشی های این زندگی مگه چی بجز حقم و خواستم یِ دنیا زمین خوردم از بچگی که یکجا رو پای خودم وایستم من دلم ماریو میخاد.........ماری من و نمیخاد
نوشته اصلی توسط yaran من دلم ماریو میخاد.........ماری من و نمیخاد دل بی تو غم زده ،چشام و نم زده آرامش منو دوریت بهم زده
نوشته اصلی توسط M.GCH دل بی تو غم زده ،چشام و نم زده آرامش منو دوریت بهم زده همین امشب فقط امشب فقط......مثل خوده عاشق شدن باش
نوشته اصلی توسط yaran همین امشب فقط امشب فقط......مثل خوده عاشق شدن باش شب بود خسته بودم چشام و بسته بودم خورشید سر زد و من پیشت نشسته بودم
نوشته اصلی توسط M.GCH شب بود خسته بودم چشام و بسته بودم خورشید سر زد و من پیشت نشسته بودم مرگ غرورمو ببین....تنها تو میبینی........چشم شب و زمین کوره
نوشته اصلی توسط yaran مرگ غرورمو ببین....تنها تو میبینی........چشم شب و زمین کوره حالا که خوب میدونی دلم هواتو کرده... حالا که بغض و کینه پاشو کنار کشیده...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن