نوشته اصلی توسط pirana حالا که خوب میدونی دلم هواتو کرده... حالا که بغض و کینه پاشو کنار کشیده... هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتد باشد که چو روز آید بر وی نظرت افتد
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتد باشد که چو روز آید بر وی نظرت افتد دلم میخواد به اصفهان برگردم... بازم به اون نصف جهان برگردم...
نوشته اصلی توسط p@RH@m هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتد باشد که چو روز آید بر وی نظرت افتد در این زمانه بی هیاهوی لال پرست.........خوشا به حال کلاغای بی غار و غار پرست
نوشته اصلی توسط pirana دلم میخواد به اصفهان برگردم... بازم به اون نصف جهان برگردم... من خاک شوم جانا در رهگزرت افتم آخر به غلط روزی بر من گذرت افتد
نوشته اصلی توسط p@RH@m من خاک شوم جانا در رهگزرت افتم آخر به غلط روزی بر من گذرت افتد در این بن بست پر کج و پیچ سرما......اتش را به سوگوار ترانه میسرودند
نوشته اصلی توسط yaran در این زمانه بی هیاهوی لال پرست.........خوشا به حال کلاغای بی غار و غار پرست تا کی از تذویر باشم خود نمای تا کی از پندار باشم خود پرست
نوشته اصلی توسط p@RH@m تا کی از تذویر باشم خود نمای تا کی از پندار باشم خود پرست تو همونی که میگفتی دوست دارم.....تو همونی که میگفتی بی تو میمیرم
نوشته اصلی توسط yaran تو همونی که میگفتی دوست دارم.....تو همونی که میگفتی بی تو میمیرم منم اون خسته ی تنها مثل شب تویی اون شعشعه ی طلوع فجر
نوشته اصلی توسط p@RH@m منم اون خسته ی تنها مثل شب تویی اون شعشعه ی طلوع فجر روزی که تورو دیدم .....موهاتو بافته بودی ...با یه گل مریم
نوشته اصلی توسط yaran روزی که تورو دیدم .....موهاتو بافته بودی ...با یه گل مریم من منده ام تنهای تنها... من مانده ام تنها میان سیل غم ها...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن