نوشته اصلی توسط yaran ببم جان ماله ارشه میدونم، عاخه... بیخیال!
نوشته اصلی توسط yaran هیچکی مثل تو نبود هیچکی مثل تو نشد دو دریچه دو نگاه دو پنجره... دو رفیق دو همنشین دو حنجره...
نوشته اصلی توسط pirana دو دریچه دو نگاه دو پنجره... دو رفیق دو همنشین دو حنجره... همین امشب فقط امشب مثل خوده عاشق شدن باش
نوشته اصلی توسط yaran همین امشب فقط امشب مثل خوده عاشق شدن باش شب... شب که میشه تو کوچه غم... اشک من میشه ستاره...
نوشته اصلی توسط pirana شب... شب که میشه تو کوچه غم... اشک من میشه ستاره... حادثه رفتن تو بود...مهم نبود شکستنم
نوشته اصلی توسط yaran حادثه رفتن تو بود...مهم نبود شکستنم ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی... تو بمان و دگران وای به حال دگران...
نوشته اصلی توسط pirana ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی... تو بمان و دگران وای به حال دگران... نزار تو این بیراهه هستیمو من ببازم به من کمک کن ای عشق
نوشته اصلی توسط yaran نزار تو این بیراهه هستیمو من ببازم به من کمک کن ای عشق قطار رد شو و رفت... مسافرا موندن... مسافرا که برن... قطار میمونه...
نوشته اصلی توسط pirana قسم به عشقمون قسم... همش برات دلواپسم... منو با خودت ببر من به رفتن غانئم منو با خودت ببر
نوشته اصلی توسط yaran منو با خودت ببر من به رفتن غانئم منو با خودت ببر یاد آهنگ قطار افتادم شعرم و عوض کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن