نوشته اصلی توسط pirana همیشه اسم تو بوده... اول و آخر حرفام... من نه برانم که تویی ..........تو نه برانی که منم
نوشته اصلی توسط yaran شاید اینی که من دارم تو البوم شما نباشه.........شایدم من اشتباه کنم........شایدم.....وووووووووو این آلبومش اصلا رسمی نیست... عشقی پر کرده... 18سالش بوده اون موقع!!!
نوشته اصلی توسط yaran من نه برانم که تویی ..........تو نه برانی که منم من... چشمامو به ابرا میدم... آسمون بارون میباره...
نوشته اصلی توسط pirana من... چشمامو به ابرا میدم... آسمون بارون میباره... هر کسی روز بهی میطلبد از ایام....علت ان است که هر رزو بد تر میبیند ببخشید داداش دارم شام درست میکنم یه کم دیر شد
نوشته اصلی توسط yaran هر کسی روز بهی میطلبد از ایام....علت ان است که هر رزو بد تر میبیند ببخشید داداش دارم شام درست میکنم یه کم دیر شد دارم میام پیشت جاده چه همواره... هوا چقد بوی عطر تو رو داره... فدا سرت...راحت باش...نوش جان...
نوشته اصلی توسط pirana دارم میام پیشت جاده چه همواره... هوا چقد بوی عطر تو رو داره... فدا سرت...راحت باش...نوش جان... هر منزل این راه بیابان هلاک است.....هر چشمه سرابی ست که در سینه خاک است
نوشته اصلی توسط yaran هر منزل این راه بیابان هلاک است.....هر چشمه سرابی ست که در سینه خاک است تکیه کردم بر وفای او... غلط کردم غلط...
نوشته اصلی توسط pirana تکیه کردم بر وفای او... غلط کردم غلط... طبال بزن ، بزن بزن که نابود شدم بر تار غروب زندگی پود شدم عمرم همه رفت خفته در کوره ای مرگ آتش زده استخوان بی دود شدم
محکم بشین دلم... این دور آخره...
نوشته اصلی توسط pirana محکم بشین دلم... این دور آخره... همیشه در مصاف مرگ نقاب از چهره میافتد....چه در بستر چه در میدان پس از بیماری ممتد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن