نوشته اصلی توسط yaran حالا که همش تو رویاست بذار دلتنگت بمونم مرگ بیداری برا من اینو خیلی خوب می دونم ما عشقِ هم نبودیم...ما اشتباه کردیم
نوشته اصلی توسط M.GCH ما عشقِ هم نبودیم...ما اشتباه کردیم من اگه نباشم کی واسه همیشه ترو میپرسته کی واست میمیره کی نمیشه خسته
نوشته اصلی توسط yaran من اگه نباشم کی واسه همیشه ترو میپرسته کی واست میمیره کی نمیشه خسته هر کی منو میبینه فک میکنه دیوونم دیوونه ی تو هستم درد و بلات به جونم...درد و بلات به جونم
نوشته اصلی توسط M.GCH هر کی منو میبینه فک میکنه دیوونم دیوونه ی تو هستم درد و بلات به جونم...درد و بلات به جونم میدونم واست یکی شد... بودن و نبودن من...
نوشته اصلی توسط pirana میدونم واست یکی شد... بودن و نبودن من... نیستی حالِ من خرابه...نیستی دستام سردِ سرد چشمام تو رو با اون دیدو دلم...باور نکرد
نوشته اصلی توسط M.GCH هر کی منو میبینه فک میکنه دیوونم دیوونه ی تو هستم درد و بلات به جونم...درد و بلات به جونم میگن عقلمو ازدست دادم همه میگن دلمو خوش نکنم به حرفات
نوشته اصلی توسط yaran میگن عقلمو ازدست دادم همه میگن دلمو خوش نکنم به حرفات تنها بودن یِ کابوسِ شومه عزیزم کارِ دل نباشی تمومه عزیزم
نوشته اصلی توسط M.GCH تنها بودن یِ کابوسِ شومه عزیزم کارِ دل نباشی تمومه عزیزم من عاشقتم دلت قرص ، هیچی نگو هیچی نپرس تازه گرفتم با تو انس ، من عاشقتم دلت قرص
نوشته اصلی توسط yaran من عاشقتم دلت قرص ، هیچی نگو هیچی نپرس تازه گرفتم با تو انس ، من عاشقتم دلت قرص صد نامه فرستادم و آن شاه سواران. پیکی ندوانید و سلامی نفرستاد
نوشته اصلی توسط AL222 صد نامه فرستادم و آن شاه سواران. پیکی ندوانید و سلامی نفرستاد درهای ﭘﻨﺠﺮه رو ﺗﺎ اﻧﺘﻬﺎ ﺑﺎز می کنم / ﺗـﻮ ﺧﻴﺎﻟﻢ ﺑﺎ ﺗﻮ ﭘﺮواز می کنم قمیشی - پنجره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن