نوشته اصلی توسط AL222 همجا بروم به بهانه تو که مگر برسم در خانه تو ولی یادت نره خوشبختی الانتو مدیون منی شاید اصلا دیگه یادت بره که مثل قدیم عشق منی
نوشته اصلی توسط yaran ولی یادت نره خوشبختی الانتو مدیون منی شاید اصلا دیگه یادت بره که مثل قدیم عشق منی یاد تو هر تنگ غروب تو قلب من میکوبه سهم من از باتو بودن غم تلخ غروبه
نوشته اصلی توسط AL222 یاد تو هر تنگ غروب تو قلب من میکوبه سهم من از باتو بودن غم تلخ غروبه هنوز مي پرستمت هنوز ماه من تويي هنوز مومنم ببين تنها گناه من تويي
نوشته اصلی توسط yaran هنوز مي پرستمت هنوز ماه من تويي هنوز مومنم ببين تنها گناه من تويي یکاری کن که میتونی یه خونه شو تو ویرونی
نوشته اصلی توسط AL222 همجا بروم به بهانه تو که مگر برسم در خانه تو واسه ایران میدم روح و بدنم کل وجود من فدای خاک وطنم
نوشته اصلی توسط AL222 یکاری کن که میتونی یه خونه شو تو ویرونی یه چند سالی میشه به امید فردا سر حالم یه چند سالی میشه که شب یلدا سر کارم
نوشته اصلی توسط Raul یه چند سالی میشه به امید فردا سر حالم یه چند سالی میشه که شب یلدا سر کارم مادر بی تو تنها و غریبم اطاق خونه ام بی تو چه سرده
نوشته اصلی توسط AL222 یکاری کن که میتونی یه خونه شو تو ویرونی یه روز همینجا تو این اتاقم گفت داره میره گریه نکردم اخه نخواستم غصه راشو بگیره
نوشته اصلی توسط yaran یه روز همینجا تو این اتاقم گفت داره میره گریه نکردم اخه نخواستم غصه راشو بگیره من اومدم... ------------- هنوزم وقتی میخندی... دلم از شادی میلرزه...
نوشته اصلی توسط pirana من اومدم... ------------- هنوزم وقتی میخندی... دلم از شادی میلرزه... سلام.... .......................................... همیشه فکر میکردم زمین پسته خدا رو رو به قبله میشه پیدا کرد همین دیروز سمت این حوالی بود یکی در زد خدا رفت و درو وا کرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن