نوشته اصلی توسط M.GCH یِ حالی دارم اين روزا که گاهی با خودم ميگم شايد مردم حواسم نيست... تو همون حس غریبی که همیشه با منی تو بهانه هر عاشق واسه زنده موندنی
نوشته اصلی توسط AL222 تو همون حس غریبی که همیشه با منی تو بهانه هر عاشق واسه زنده موندنی یه روز از این روزا توی شب پا میذارم توی قاب لحظه ها عکس فردا میذارم
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m یه روز از این روزا توی شب پا میذارم توی قاب لحظه ها عکس فردا میذارم من که از تو دل کندم بس که مردم آزاری...
نوشته اصلی توسط M.GCH من که از تو دل کندم بس که مردم آزاری... یه پیانو ، یک گل سرخ یه چراغ نیمه روشن ....
نوشته اصلی توسط p@RH@m یه پیانو ، یک گل سرخ یه چراغ نیمه روشن .... ناری ناری ناری ناری ناری ناری تو گل اناری داری
نوشته اصلی توسط M.GCH ناری ناری ناری ناری ناری ناری تو گل اناری داری اگه اینطوره پس یارا یارا یارا یارا یارا یارا
نوشته اصلی توسط AL222 اگه اینطوره پس یارا یارا یارا یارا یارا یارا ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ...
نوشته اصلی توسط p@RH@m ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ... دلم گرفت ای هم نفس پرم شکست تو این قفس
نوشته اصلی توسط AL222 دلم گرفت ای هم نفس پرم شکست تو این قفس سلام ای بغض تو سینه سلام ای آه آیینه
نوشته اصلی توسط M.GCH سلام ای بغض تو سینه سلام ای آه آیینه هر جای دنیایی دلم اونجاست ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن