نوشته اصلی توسط M.GCH هوای خونه برگشته تموم جاده بارونه یه حسی تو دلم میگه تو نزدیکی به این خونه همنفس این وطنم همدل دلبستگیاش همدم دلواپسی و همقدم خستگیاش
نوشته اصلی توسط AL222 همنفس این وطنم همدل دلبستگیاش همدم دلواپسی و همقدم خستگیاش شد خزان گلشن آشنایی ....
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m شد خزان گلشن آشنایی .... یکاری کن ازین بیشتر نیوفتم تو غم آخر..... من دیگه متاسفانه امشب نیستم خوش باشید شبتون بخیر
نوشته اصلی توسط AL222 یکاری کن ازین بیشتر نیوفتم تو غم آخر..... من دیگه متاسفانه امشب نیستم خوش باشید شبتون بخیر رفتی که رفتی که خاطرات تو را زیر و رو کنم ... شب شما بخیر
نوشته اصلی توسط p@RH@m رفتی که رفتی که خاطرات تو را زیر و رو کنم ... شب شما بخیر مشکوکم مشکوکم به تو... نمیتونم بمونم با تو...
نوشته اصلی توسط pirana مشکوکم مشکوکم به تو... نمیتونم بمونم با تو... وطن پرنده پر در خون........وطن شکفته گل در خون
نوشته اصلی توسط yaran وطن پرنده پر در خون........وطن شکفته گل در خون نذار که سفره دلت پیش غریبه وا بشه این بغض نشکفته باید سهم خود خدا بشه پ.ن کسی هست!؟؟؟
نوشته اصلی توسط AL222 نذار که سفره دلت پیش غریبه وا بشه این بغض نشکفته باید سهم خود خدا بشه پ.ن کسی هست!؟؟؟ همچو بارانی که شوید جسم خاک... هستی ـم ز آلودگی ها کرده پاک...
نوشته اصلی توسط pirana همچو بارانی که شوید جسم خاک... هستی ـم ز آلودگی ها کرده پاک... کوچه های خلوتو قدم زدن توی هفته های تلخ و بی صدا حالا روزا همشون سه شنبه ان لعنت خدا به این سه شنبه ها
نوشته اصلی توسط AL222 کوچه های خلوتو قدم زدن توی هفته های تلخ و بی صدا حالا روزا همشون سه شنبه ان لعنت خدا به این سه شنبه ها اين حس دلگيري كه خيلي ازم سيري دست از سرم بر نميداره كه بي من كجا ميري
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن