یواش یواش تو قلبم خونه کردی... یواش یواش منو دیــــــوونه کردی...
نوشته اصلی توسط pirana یواش یواش تو قلبم خونه کردی... یواش یواش منو دیــــــوونه کردی... يكي بود يكي نبود زير گنبد كبود لخت و عور تنگ غروب سه پري نشسته بود
نوشته اصلی توسط tandis_m يكي بود يكي نبود زير گنبد كبود لخت و عور تنگ غروب سه پري نشسته بود این شعرا منشوری چیـــــــــه دیدم تو خواب وقت سحر... شهزاده ای زرین کمر...
نوشته اصلی توسط pirana این شعرا منشوری چیـــــــــه دیدم تو خواب وقت سحر... شهزاده ای زرین کمر... آهنگ داريوشه
نوشته اصلی توسط tandis_m آهنگ داريوشه
نوشته اصلی توسط pirana این شعرا منشوری چیـــــــــه دیدم تو خواب وقت سحر... شهزاده ای زرین کمر... روزای خوبی پشت این روزای من نیست حس مسکنم احساسمو از دست دادم
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m روزای خوبی پشت این روزای من نیست حس مسکنم احساسمو از دست دادم من همین یک نفس از جرعه ی جانم باقیست... آخرین جرعه ی این جام تهی را تو بنوش...
نوشته اصلی توسط pirana من همین یک نفس از جرعه ی جانم باقیست... آخرین جرعه ی این جام تهی را تو بنوش... شب بی من بودنت خوش شعله خاموش دلکش پ.ن : این شعر بی نظیره، مرسی
نوشته اصلی توسط p@RH@m شب بی من بودنت خوش شعله خاموش دلکش پ.ن : این شعر بی نظیره، مرسی شب بی تو شب بی من ...........شب دل مردهای تنها بود
نوشته اصلی توسط yaran شب بی تو شب بی من ...........شب دل مردهای تنها بود دیر زمانیست نخوابیدم با دل بیدار تو را دیدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 39 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 39 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن