نوشته اصلی توسط p@RH@m دیر زمانیست نخوابیدم با دل بیدار تو را دیدم ملخ افتاده توی خرمن گندم... منم مثل همه از کار بیکارم...
نوشته اصلی توسط p@RH@m دیر زمانیست نخوابیدم با دل بیدار تو را دیدم ما را دگر از طعنه دشمن گله ای نیست....که ان عهد که بستیم رفیقان بشکستند
نوشته اصلی توسط p@RH@m شب بی من بودنت خوش شعله خاموش دلکش پ.ن : این شعر بی نظیره، مرسی شعر من؟ ممنون از شما
p@RH@m
نوشته اصلی توسط pirana ملخ افتاده توی خرمن گندم... منم مثل همه از کار بیکارم... مست پیاله اش شویم مستی ناب حیدری
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط pirana شعر من؟ ممنون از شما آره، در واقع آلبوم حریق خزان بی نهایت عالیه سلیقه شما هم فبها
نوشته اصلی توسط p@RH@m آره، در واقع آلبوم حریق خزان بی نهایت عالیه سلیقه شما هم فبها حریق خزان؟! معین همچین آلبومی نداره!
نوشته اصلی توسط pirana
نوشته اصلی توسط p@RH@m مست پیاله اش شویم مستی ناب حیدری یه کاری کن که میتونی... یه خونه شو تو ویرونی...
نوشته اصلی توسط tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana یه کاری کن که میتونی... یه خونه شو تو ویرونی... یا مثل سابق میشی بر میگردی ... یا نمیخوام دیگه تو رو ببینم میم بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن