نوشته اصلی توسط AL222 دستم بگیر دستم را تو بگیر التماس دستم را بپذیر رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m معین؟؟ آلبوم حریق خزان - علیرضا قربانی آهنگ آخرین جرعه جام حالا معین هم خونده باشه من یادم نی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
p@RH@m
نوشته اصلی توسط p@RH@m همه می پرسند چیست در زمزمه ی مبهم آب چیست در همهمه ی دلکش برگ گاهی وقتا با یه رویا........میشه از حادثه رد شد
نوشته اصلی توسط p@RH@m رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن ترک من خراب شبگرد مبتلا کن نسترن ای عشق من حرفی بزن بگو تورو بخدا تو دلت مال کیه
نوشته اصلی توسط yaran آقا سوتی از من بود حواسم نبود این که گفتی ادامه مشاعره ـس
نوشته اصلی توسط yaran گاهی وقتا با یه رویا........میشه از حادثه رد شد دور کن از خود خیال خورد و خواب تا شوی از وصل جانان کامیاب
نوشته اصلی توسط AL222 نسترن ای عشق من حرفی بزن بگو تورو بخدا تو دلت مال کیه حالا زدی یه دستی....دل منو شکستی
نوشته اصلی توسط pirana آقا سوتی از من بود حواسم نبود این که گفتی ادامه مشاعره ـس بلی
نوشته اصلی توسط p@RH@m دور کن از خود خیال خورد و خواب تا شوی از وصل جانان کامیاب بخت اگر از تو جدایم کرده... میگشایم گره از بخت چه باک...
نوشته اصلی توسط yaran بلی عذر تقصیر...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن