نوشته اصلی توسط p@RH@m هله مالی هله مالی تو مثله جانی مثه فریاد در یک سکوتی یا داغ رو دلم بذار... یا که از عشقت کم نکن...
نوشته اصلی توسط pirana یا داغ رو دلم بذار... یا که از عشقت کم نکن... نباشی روز تاريکم یِ اقيانوس خاموشه تمام غصه ی دنيا تو قلبم ته نشين ميشه
نوشته اصلی توسط M.GCH نباشی روز تاريکم یِ اقيانوس خاموشه تمام غصه ی دنيا تو قلبم ته نشين ميشه همیشه فکر میکردم زمین پست ـه... خدا رو سوی قبله میشه پیدا کرد... پ.ن: گمون میکنم تکراری باشه!
نوشته اصلی توسط pirana همیشه فکر میکردم زمین پست ـه... خدا رو سوی قبله میشه پیدا کرد... پ.ن: گمون میکنم تکراری باشه! نمی دونم:)) ........................ دلم تنهاس...دلگيرم همش حس می کنم دارم بدون عشق ميميرم
نوشته اصلی توسط M.GCH نمی دونم:)) ........................ دلم تنهاس...دلگيرم همش حس می کنم دارم بدون عشق ميميرم ما به هم محتاجیم مثل دیوونه به خواب... مثل گندم به زمین مثل شوره زار به آب...
نوشته اصلی توسط pirana ما به هم محتاجیم مثل دیوونه به خواب... مثل گندم به زمین مثل شوره زار به آب... برای داشتن تو... چه راهِ دوری رفتم دلم ميخواد بدونی...راه و چجوری رفتم
نوشته اصلی توسط M.GCH برای داشتن تو... چه راهِ دوری رفتم دلم ميخواد بدونی...راه و چجوری رفتم منو تو با لب تشنه تن خسته لب یک چشمه رسیدیم... پیش رومون آب زمزم سوختیم اما قطره ای هم نچشیدیم...
نوشته اصلی توسط pirana منو تو با لب تشنه تن خسته لب یک چشمه رسیدیم... پیش رومون آب زمزم سوختیم اما قطره ای هم نچشیدیم... مثه عصر پائيزیِ رنگ و رومون واسه خيليا خاطره س آرزومون
نوشته اصلی توسط M.GCH مثه عصر پائيزیِ رنگ و رومون واسه خيليا خاطره س آرزومون نگو تقدیره برگرد... دلت میگیره برگرد... وجود عاشق من... واست میمیره برگرد...
نوشته اصلی توسط pirana نگو تقدیره برگرد... دلت میگیره برگرد... وجود عاشق من... واست میمیره برگرد... دوست دارم منِ بيچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسی و داره؟ .................. شب شما خوش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن