نوشته اصلی توسط AL222 خوش اومدی من بهارم تو زمین من زمینم تو درخت من درختم تو بهار من درختم تو بهار راست بگو نهان مکن... دوش چه خورده ای دلا... مشاعره به سبک حدیث
بی شوخی... روزای روشن خداحافظ... سرزمین من خداحافظ... "ظ" بدید
نوشته اصلی توسط pirana راست بگو نهان مکن... دوش چه خورده ای دلا... مشاعره به سبک حدیث آهای تو که این همه دوری از من این روزا در حال عبوری از من
نوشته اصلی توسط pirana بی شوخی... روزای روشن خداحافظ... سرزمین من خداحافظ... "ظ" بدید الان میگم صبری بسوز
نوشته اصلی توسط AL222 آهای تو که این همه دوری از من این روزا در حال عبوری از من نازی ناز کن که نازت یه سرونازـه... نازی ناز کن که دلم پر از نیازـه...
نوشته اصلی توسط pirana نازی ناز کن که نازت یه سرونازـه... نازی ناز کن که دلم پر از نیازـه... پس چرا قاراشمیش شد؟؟؟؟ یکی از دز میکه یکی دروازه !!!
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط AL222 الان میگم صبری بسوز آخه ظالم زیر پاتم یه نگاه کن... تا ببینی چه دلایی زیر پات ـه
نوشته اصلی توسط p@RH@m پس چرا قاراشمیش شد؟؟؟؟ یکی از دز میکه یکی دروازه !!! این الان چیه؟
نوشته اصلی توسط p@RH@m پس چرا قاراشمیش شد؟؟؟؟ یکی از دز میکه یکی دروازه !!! یکیش شوخی بود علی جدی گرفت ادامه داد...
نوشته اصلی توسط AL222 این الان چیه؟ انتقاد مخرب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن