نوشته اصلی توسط special یه روز از این فاصله هامون تنها یه خاطره می مونه آینده سهم من و توئه اینو این فاصله میدونه هر گوشه ای از شور آواز من پیدا می شود قصیده ی تو نور باور پرواز تابه کجا تابیده شد به جان ز دیده تو
نوشته اصلی توسط M.GCH هر گوشه ای از شور آواز من پیدا می شود قصیده ی تو نور باور پرواز تابه کجا تابیده شد به جان ز دیده تو وقتی که دلتنگ میشم و همراه تنهایی میرم داغ دلم تازه میشه زمزمه های خوندنم
نوشته اصلی توسط AL222 وقتی که دلتنگ میشم و همراه تنهایی میرم داغ دلم تازه میشه زمزمه های خوندنم من با چمدونم،آخر اين جاده،منتظرت ميشم تو هم اگه ديدی، تنهايی سخته برات،بيا بمون پيشم
نوشته اصلی توسط M.GCH من با چمدونم،آخر اين جاده،منتظرت ميشم تو هم اگه ديدی، تنهايی سخته برات،بيا بمون پيشم من!!! بی تو نابودم ببین زندم ولی دنیای من مرده...
نوشته اصلی توسط a3del2 من!!! بی تو نابودم ببین زندم ولی دنیای من مرده... هر جوری ميتونی بمون من با تو سازش می کنم هر بار می گفتم نرو،اين بار خواهش میکنم
نوشته اصلی توسط M.GCH هر جوری ميتونی بمون من با تو سازش می کنم هر بار می گفتم نرو،اين بار خواهش میکنم مرا ببیوس مرا ببوس -----ای دختر زیبا
نوشته اصلی توسط yaran مرا ببیوس مرا ببوس -----ای دختر زیبا آب از سر دیم گذشت قایقمون به گل نشست اسکله و خاطره هاش مرغابی و ترانه هاش ولو شدن روی نمک نمک بریز
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m آب از سر دیم گذشت قایقمون به گل نشست اسکله و خاطره هاش مرغابی و ترانه هاش ولو شدن روی نمک نمک بریز زبانت را نمیفهمند خلق---سرها در گریبان است.............
نوشته اصلی توسط yaran زبانت را نمیفهمند خلق---سرها در گریبان است............. تنهایم تنهای تنهایم آزاد از امروز و فردایم
نوشته اصلی توسط p@RH@m تنهایم تنهای تنهایم آزاد از امروز و فردایم میرم از شهر تو ...........با یه کوله بار خاطره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن