نوشته اصلی توسط pirana من منده ام تنهای تنها... من مانده ام تنها میان سیل غم ها... ای گل شقایقم باز بمون تو عاشقم
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط pirana من منده ام تنهای تنها... من مانده ام تنها میان سیل غم ها... ای دوست مزن زخم زبان جای نصیحت..........بگذار که ببارد بر سرم سنگ مصیبت
نوشته اصلی توسط p@RH@m ای گل شقایقم باز بمون تو عاشقم مرو ای دوست...... مرو ای دوست.........مرو از پیش من
نوشته اصلی توسط yaran مرو ای دوست...... مرو ای دوست.........مرو از پیش من نه فرشته ام نه شیطان کی ام و چی ام همینم
قاطی پاتی شدا دوستان!
نوشته اصلی توسط p@RH@m نه فرشته ام نه شیطان کی ام و چی ام همینم مرا اینگونه باور کن.....کمی تنها کمی بی کس
نوشته اصلی توسط yaran مرا اینگونه باور کن.....کمی تنها کمی بی کس سر به بازار قلندر در نهم پس به یک ساعت ببازم هر چه هست
نوشته اصلی توسط pirana قاطی پاتی شدا دوستان! ادامه بده درست میشه
نوشته اصلی توسط p@RH@m سر به بازار قلندر در نهم پس به یک ساعت ببازم هر چه هست تو رو از دور نگاه کردم.......تو رو از دور بوسیدم
نوشته اصلی توسط yaran تو رو از دور نگاه کردم.......تو رو از دور بوسیدم مرا اینگونه گر خواهی دلت را آشیانه ـم کن... من آن نشکستنی هستم بیا و امتحانم کن...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن