نوشته اصلی توسط DePreSso یعنی الان کجاست توی کدوم مسیر این آخرین شبه ... اینو ازم نگیر ... کاوه دانش- ترانه : مونا برزویی رسم عاشق کشی و شیوه شهر آشوبی جامه ای بود که بر قامت او دوخته بود آوای زمین - وهم نو
خود را نگر او را ببین ، کی دیده ای یاری چنین اول به وصل خویش رس ، دوم به سوی دار شو دلبسته را بر آب و گل نی آگه از اسرار دل راز جهان عشق است و بس ، عاشق در این بازار شو
نوشته اصلی توسط p@RH@m رسم عاشق کشی و شیوه شهر آشوبی جامه ای بود که بر قامت او دوخته بود آوای زمین - وهم نو در این زمانه یِ بی هایو هویِ لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست حبیب
نوشته اصلی توسط MaMaTiR در این زمانه یِ بی هایو هویِ لال پرست خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست حبیب ترک چشمش ار جانم فتنه کرده راست بین دو صد از این فتنه فتنه راست گروه سپهر - شعر :عارف قزوینی
تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادته نبودنت فاجعه ، بودنت امنیته گوگوش - در امتداد شب
نوشته اصلی توسط p@RH@m سلام دوستای گلم به نظرم بیایم یکم هویت بدیم به تاپیک اونم اینجوری که هر که شعری نوشت، اسم خوانننده و آهنگ رو هم بنویسه اینجوری فقط یه مشاعره اس و زیاد حال نداره اولشم خودم شروع میکنم من که عاشقم مست و سر خوشم جرعه میکشم از سبوی تو (ه.شجریان - دل به دل ) حوصله ندارم
نوشته اصلی توسط DePreSso تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادته نبودنت فاجعه ، بودنت امنیته گوگوش - در امتداد شب همین که عصر یه جمعه... آدم تو خونه تنها شه...
نوشته اصلی توسط pirana همین که عصر یه جمعه... آدم تو خونه تنها شه... همیشه آخر قصه پر از حرفای ناگفته س همیشه حال ما اینه ، همیشه دنیا آشفته س آکادمی گوگوش
نوشته اصلی توسط DePreSso همیشه آخر قصه پر از حرفای ناگفته س همیشه حال ما اینه ، همیشه دنیا آشفته س آکادمی گوگوش سرتو بالا بگیر مثل قلبت مرد باش عاشق بغضت بمون تکیه گاه درد باش سامان جلیلی
شب بود و شب گردی بارون ُ و باد رد شدم و چشام به چشماش اُفتاد محسن چاووشی - لنگه کفش
نوشته اصلی توسط DePreSso شب بود و شب گردی بارون ُ و باد رد شدم و چشام به چشماش اُفتاد محسن چاووشی - لنگه کفش دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ، خطا سوختم خود را براي او غلط کردم ، غلط
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 42 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن