نوشته اصلی توسط Mo$en باور کنم یا نکنم قلببمو جا گذاشتو رفت داداش باید با اول کلمه ی پست قبلی بگی مثلا اخرین پست من ( ی ) داره ، باید با ( ی ) شروع کنی !!! الان من بخوام ادامه بدم باید با (ت) شروع کنم چون اخرین حرف کلمه ی تو (ت ) هست تو (رفت ) اوکی ؟
نوشته اصلی توسط Mo$en باور کنم یا نکنم قلببمو جا گذاشتو رفت تو که نیستی غم غربت با منه همیشه یه دنیا حسرت بامنه تو که نیستی روزا با شب یکین هردوشون تاریکن و تاریکین
نوشته اصلی توسط Mo$en باور کنم یا نکنم قلببمو جا گذاشتو رفت دو یو نو "مشاعره" چیه؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH داداش باید با اول کلمه ی پست قبلی بگی مثلا اخرین پست من ( ی ) داره ، باید با ( ی ) شروع کنی !!! الان من بخوام ادامه بدم باید با (ت) شروع کنم چون اخرین حرف کلمه ی تو (ت ) هست تو (رفت ) اوکی ؟ ممنون فکر کردم هر بیتی دوست داشتیم میذاریم الان من ت شروع کنم یا شما ها شما ممنون
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH همیشه خسته از روزای برفی عشق پریشون شده ی دو حرفی یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت... غم من نخور که دوری ـت برای من شده عادت...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو که نیستی غم غربت با منه همیشه یه دنیا حسرت بامنه تو که نیستی روزا با شب یکین هردوشون تاریکن و تاریکین نباشی کل این دنیا واسم مثه یه تابوته شعر نباشی اثر یگانه
نوشته اصلی توسط Mo$en ممنون فکر کردم هر بیتی دوست داشتیم میذاریم الان من ت شروع کنم یا شما ها شما ممنون نه اونجوری میشه شهربازی الان اخرین حرف کلمه ی من (ن) هست تو تاریکن با ن شروع کن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه اونجوری میشه شهربازی الان اخرین حرف کلمه ی من (ن) هست تو تاریکن با ن شروع کن گلم ممنون خسته نباشید
نوشته اصلی توسط Mo$en نباشی کل این دنیا واسم مثه یه تابوته شعر نباشی اثر یگانه هر روز پاییزه هر هفته پاییزه هر ماه پاییزه هر سال پاییزه پنهونم از چشمات ماه پس ابرم من کاسه ی صبرم این کاسه لبریزه نمیخواد صاحب اثر هم بگی عجبا
نوشته اصلی توسط Mo$en گلم ممنون خسته نباشید یا خدا مرسی همچنین دیگه چیزی نگو مشاعره کن فقط
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن