نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هر روز پاییزه هر هفته پاییزه هر ماه پاییزه هر سال پاییزه پنهونم از چشمات ماه پس ابرم من کاسه ی صبرم این کاسه لبریزه نمیخواد صاحب اثر هم بگی عجبا ممنون گلم اما به نظرم باعث جذابیته بازی میشه. و میفهمیم کسی نمیتونه حیله کنه از خودش شعر الکی بذاره
نوشته اصلی توسط Mo$en ممنون گلم اما به نظرم باعث جذابیته بازی میشه. و میفهمیم کسی نمیتونه حیله کنه از خودش شعر الکی بذاره باشه ولی قول بده فقط اسمشو بگیا تاریخ انتشارو از کدوم البوم هستو ، با کیا فیت داده و کی زیر صداسو از این چیز میزا نگی
نوشته اصلی توسط pirana
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH باشه ولی قول بده فقط اسمشو بگیا تاریخ انتشارو از کدوم البوم هستو ، با کیا فیت داده و کی زیر صداسو از این چیز میزا نگی ممنون کار جالبیه دوست دارمش باعث تقویت حافظه میشه
نوشته اصلی توسط Mo$en ممنون کار جالبیه دوست دارمش باعث تقویت حافظه میشه باشه بیخیال دیگه ، با (ه) ادامه بده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH باشه بیخیال دیگه ، با (ه) ادامه بده هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه اثر هنوزم با صدای لرستانی
نوشته اصلی توسط Mo$en هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه اثر هنوزم با صدای لرستانی هر وخ که بارون میزنه تورو کنارم میبینم حس میکنم پیش منی هنوزم عاشق ترینم
من از تو بی خبرم...تو از همه دنيا نمی دونی بی تو...پر از غمِ دنيا
نوشته اصلی توسط M.GCH من از تو بی خبرم...تو از همه دنيا نمی دونی بی تو...پر از غمِ دنيا او سر به بالا و مغرور غافل از اینکه همیشه مردی علی رغم افتاده بر دست و پایش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن