نوشته اصلی توسط HADIS نمی تونم سر بزارم روی شونه ی کسی... وقتشه از راه برسی،وقتشه از راه برسی... یادم بده کاری کنم بی وقفه با من سر کنی من شعر بنویسم برات تو شعرامو از بر کنی
HADIS
نوشته اصلی توسط pirana من تا هر شب ابی و هایده و معین گوش ندم خوابم نمیبره... با صدای 1% پلی میکنم تا خوابم ببره... صبم که بیدار میشم هر آهنگی در حال پخش باشه میشه آهنگ روزم آهنگ امروز: لحظه در لحظه عذابــِ لحظه های منـِ بی تو... تجربه کردن مرگـِ زندگی کردنـِ بی تو... چقدر جالب
pirana
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یادم بده کاری کنم بی وقفه با من سر کنی من شعر بنویسم برات تو شعرامو از بر کنی یه روزی يه جايی...يه دل شکوندم يکی عاشقم شد...به پاش نموندم!!
Sajjad_MCH
نوشته اصلی توسط HADIS یه روزی يه جايی...يه دل شکوندم يکی عاشقم شد...به پاش نموندم!! من سال های سال از این خانه بیرون نرفته ام که تو برگردی یک بار هم که آمده ای مارا مهمان به قهوه ی قجری کردی
ديگه واسه ی حضور ذهن ندارم
نوشته اصلی توسط HADIS ديگه واسه ی حضور ذهن ندارم یه شب که سردم بود به مادرم گفت هوا که سرد میشه یاد تو میوفتم طفلی دلش لرزید دلش دوباره شکست تو ذل تابستون تو کوچه برف نشست امضام ت
نوشته اصلی توسط HADIS چقدر جالب میخوای هر روز صب ترانه روز رو واست بنویسم بعد از جاـم بلند شم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه شب که سردم بود به مادرم گفت هوا که سرد میشه یاد تو میوفتم طفلی دلش لرزید دلش دوباره شکست تو ذل تابستون تو کوچه برف نشست امضام ت تو که نیستی از خودم بی خبرم... کی بیاد و کی بشه همسفر... دل من از تو جدا نیست این هوا بی تو هوا نیست... چی بگم از کی بگم وای دیگه غم یکی دوتا نیست
نوشته اصلی توسط pirana تو که نیستی از خودم بی خبرم... کی بیاد و کی بشه همسفر... دل من از تو جدا نیست این هوا بی تو هوا نیست... چی بگم از کی بگم وای دیگه غم یکی دوتا نیست تنها بودن یه کابوس شومه عزیزم کار دل نباشی تموم عزیزم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه شب که سردم بود به مادرم گفت هوا که سرد میشه یاد تو میوفتم طفلی دلش لرزید دلش دوباره شکست تو ذل تابستون تو کوچه برف نشست امضام ت آخه من اين و یک بار ديگه نوشته بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 44 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن