نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هم دیدنی بودیی هم خواستنی بودی هم چیدنی بودی هم باغچه مون گل داشت تمـــوم قلـب تـــو به من نمی رســـه همیـــن که فکـرمی بـرای من بســـه
Sajjad_MCH
نوشته اصلی توسط HADIS تمـــوم قلـب تـــو به من نمی رســـه همیـــن که فکـرمی بـرای من بســـه همسفر شدن مثل دربدر شدن خوبه پس قدم بزن با من بین راه وبیراهه
HADIS
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH همسفر شدن مثل دربدر شدن خوبه پس قدم بزن با من بین راه وبیراهه هفته های تلخ من، بوی تنهایی میـدن نمی دونم که یهو، چرا اینجوری میشن
نوشته اصلی توسط HADIS هفته های تلخ من، بوی تنهایی میـدن نمی دونم که یهو، چرا اینجوری میشن نزار زندگیم راحت از هم بپاشه جوابم نکن مردم از بی جوابی یه چیزی بگو پیش از اینکه بمیرم به خوابم بیا پیش از اینکه بخوابی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نزار زندگیم راحت از هم بپاشه جوابم نکن مردم از بی جوابی یه چیزی بگو پیش از اینکه بمیرم به خوابم بیا پیش از اینکه بخوابی یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون می نویسم و اون خوابه نمــی خــوام بدونه واســه اونـه کــه قــلب من این همـه بـی تـابــه
نوشته اصلی توسط HADIS یکی هست تو قلبم که هر شب واسه اون می نویسم و اون خوابهنمــی خــوام بدونه واســه اونـه کــه قــلب من این همـه بـی تـابــه هفت خط ومرموزی مثل مهره ماری مهربون شدی امروز باز چه نقشه ای داری هیشکی ازتو راضی نیست از همه طلبکاری من که از تو دل کندم بس که مردم آزاری
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هفت خط ومرموزی مثل مهره ماری مهربون شدی امروز باز چه نقشه ای داری هیشکی ازتو راضی نیست از همه طلبکاری من که از تو دل کندم بس که مردم آزاری عجب سرعتی اینجا که هر چی میگردم راهی به سرپناهی نیست روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه....
نوشته اصلی توسط HADIS عجب سرعتی اینجا که هر چی میگردم راهی به سرپناهی نیست روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه.... هی دلخور از گریه مرد پر از گریه بغض ترک خورده دریاچه ی مرده
هنوزم تو شب هات اگه ماه داری من اون ماه دادم به تو یادگاری
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هی دلخور از گریه مرد پر از گریه بغض ترک خورده دریاچه ی مرده هر کی منو می بینه فکر می کنه دیوونم دیوونه ی تو هستم، درد و بلات به جونم...درد و بلات به جونم!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 56 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن