نوشته اصلی توسط MrCrow هنوزم تو شب هات اگه ماه داری من اون ماه دادم به تو یادگاری قبول نیست این بیت صد بار تا حالا استفاده شده اینجا
نوشته اصلی توسط HADIS هر کی منو می بینه فکر می کنه دیوونم دیوونه ی تو هستم، درد و بلات به جونم...درد و بلات به جونم! موهات کهکشون و چشمات ستاره هاتن منظومه های شمسی جفت گواره هاتن
HADIS
نوشته اصلی توسط HADIS قبول نیست این بیت صد بار تا حالا استفاده شده اینجا به من چه من دوستش دارم میزارم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow هنوزم تو شب هات اگه ماه داری من اون ماه دادم به تو یادگاری اولا نقل بگیر قاطی نشه دوما فک کنم ۱۰۰۰ باری این استفاده شده ها
نوشته اصلی توسط MrCrow به من چه من دوستش دارم میزارم یک بار، دو بار،فوقش سه بار! نه صد بار
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اولا نقل بگیر قاطی نشه دوما فک کنم ۱۰۰۰ باری این استفاده شده ها باشه ده هزار بار استفاده بشه نقل بگیرم که مثل چی بشه اصلا چی میخواد قاطی بشه توهم زدید امیدوارم نجات پیدا کنید
نوشته اصلی توسط MrCrow باشه ده هزار بار استفاده بشه نقل بگیرم که مثل چی بشه اصلا چی میخواد قاطی بشه توهم زدید امیدوارم نجات پیدا کنید یعنی چی داش اشتباه اومدی اینجا جای دلنوشته ی شما نیست که بخوای ۱۰۰۰ بار پشت سر هم استفاده کنی ، اگه میدونی مشاعره چیه بسم الله ... نقل نگیر ، بقیه هم ازت نقل نمیگیرن
نوشته اصلی توسط HADIS یک بار، دو بار،فوقش سه بار! نه صد بار اعصاب نمیزارن بمونه اینجا هم با مردم کلنجار برم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH موهات کهکشون و چشمات ستاره هاتن منظومه های شمسی جفت گواره هاتن نگار تازه خیز من کجایی آی کجایی به چشمان سرمه ریز من،کجایی آی کجایی؟
Sajjad_MCH
نوشته اصلی توسط HADIS نگار تازه خیز من کجایی آی کجایی به چشمان سرمه ریز من،کجایی آی کجایی؟ یار قشنگ دلم بیا که تنگ دلم تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 38 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 38 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن