نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یار قشنگ دلم بیا که تنگ دلم تا کی با دلتنگی باید بجنگه دلم معجون دردمندی از سردرد و دردسر بودم با هر مسکن تازه دردم زیادتر می شد
Sajjad_MCH
نوشته اصلی توسط HADIS معجون دردمندی از سردرد و دردسر بودمبا هر مسکن تازه دردم زیادتر می شد دوست داشتن یا عشق دوست دارم با عشق عشق من به دوست داشتن قابل تصور نیست
HADIS
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دوست داشتن یا عشق دوست دارم با عشق عشق من به دوست داشتن قابل تصور نیست تا چشم کار می کرد و تا اعتماد می کردم چشمم به هر چی که می دید بی اعتماد تر می شد
نوشته اصلی توسط HADIS تا چشم کار می کرد و تا اعتماد می کردم چشمم به هر چی که می دید بی اعتماد تر می شد دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه الانه که پیداش شه دلم براش تنگ شده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دنیا رو بی تو نمیخوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه الانه که پیداش شه دلم براش تنگ شده خدا نکنه حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه تا ساعتای بی خوابی من تغییر کنه
نوشته اصلی توسط HADIS خدا نکنه حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه تا ساعتای بی خوابی من تغییر کنه هنوزم بعضی شبا موج بمبه تو سرم هنوزم خواب می بینم خونه ریخته رو سرم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هنوزم بعضی شبا موج بمبه تو سرم هنوزم خواب می بینم خونه ریخته رو سرم من بی تو چیزی نیستم جُز... خونه ی بی پنجره جُز... آدمی که غربتش از مرگ طولانی تره...
نوشته اصلی توسط HADIS من بی تو چیزی نیستم جُز... خونه ی بی پنجره جُز... آدمی که غربتش از مرگ طولانی تره... هر وخ دلت می گیره می سوزم هر وخ دلت می سوزه می میرم خیلی دلم گیره خیلی گرفتارم دوس داشتنت خوبه خیلی دوست دارم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH هر وخ دلت می سوزه می میرم خیلی دلم گیره خیلی گرفتارم مصرع دوم بیت قبلی با مصرع اول بیت بعدی من با چمدونم، آخر این جاده منتظرت می شم تو هم اگه دیدی، تنهایی سخته برات،بیا بمون پیشم
نوشته اصلی توسط HADIS مصرع دوم بیت قبلی با مصرع اول بیت بعدی من با چمدونم، آخر این جاده منتظرت می شم تو هم اگه دیدی، تنهایی سخته برات،بیا بمون پیشم اره بعدش درستش کردم چرا انقد تند نقل گرفتی منِ احساساتی به تو عادت کردم هرجا باشم ناکار به تو برمیگردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن