نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوع: دومین جشن موسیقی ما برگزار شد + نتایج بخش کارشناسی و مردمی

  1. #1
    فعال
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    5,008
    تشکر
    112
    تشکر شده : 471

    دومین جشن موسیقی ما برگزار شد + نتایج بخش کارشناسی و مردمی



    با حضور اساتید و چهره‌های سرشناس موسیقی کشور در تالار وحدت؛



    دومین جشن همدلی اهالی موسیقی برگزار شد
    موسیقی ما – دومین جشن سالانه «موسیقی ما» شب گذشته در تالار وحدت با شعار جشن «همدلی اهالی موسیقی» برگزار شد.

    به گزارش«موسیقی ما»، در این برنامه بهترین‌های حوزه موسیقی در سال 92 در دو بخش کارشناسی و مردمی معرفی و تندیس‌ها و لوح‌های تقدیر معرفی شدند و از دو بزرگ موسیقی ایران، استاد «فرهاد فخرالدینی» و بانو «سیمین غانم» به پاس یک عمر فعالیت ماندگار هنری در عرصه موسیقی تقدیر به عمل آمد.

    در ابتدای این برنامه «عباس سجادی» در گزارشی کوتاه، درباره روند برگزاری این رویداد موسیقیایی گفت: «بیش از 150 هزار کاربر اینترنتی در نظرسنجی سایت موسیقی ما برای انتخاب برترین موسیقی در سال 92 شرکت کردند که در این میان بیش از 20 شاخه مختلف توسط کارشناسان، هنرمندان و مخاطبان این سایت مورد ارزیابی قرار گرفت. طبق تصمیماتی که در ستاد برگزاری جشن موسیقی ما گرفته شده مبنا بر این بوده که بخش اجرای زنده به دلیل اینکه فرصت بیشتری برای ارزیابی لازم دارد از بخش انتخاب برترین ها حذف شود ضمن این در دوره جاری جشن بخش های نوازندگی، آهنگسازی، تنظیم و ترانه سرایی به دلیل تخصصی بودنشان فقط در بخش کارشناسی مورد ارزیابی قرار گرفته و بخش مردمی از این فضا حذف شد.»

    پس از صحبت‌های سیدعباس سجادی، فیلم کوتاهی از استاد فرهاد فخرالدینی همراه با موسیقی فیلم امام علی (ع) برای حاضران به‌ نمایش درآمد و پس از آن استاد عبدالوهاب شهیدی‌، استاد هوشنگ ظریف‌، استاد رامبد‌ صدیف‌ و مهندس کاظمی برای تجلیل از فرهاد فخر‌الدینی روی صحنه آمدند. پس از نمایش این فیلم، «فرهاد فخرالدینی» با تشویق‌ حاضرین در سالن که به احترام ایشان ایستاده بودند، روی سن آمد و پس ازدریافت تندیس و لوح تقدیر، رو به حاضرین سخنانی را بر زبان آوردند: «از همه‌ی کسانی که مرا به اینجا رسانده‌اند، سپاسگزارم. البته اگر کسی هستم و قابل باشم. امشب یاد پدر عزیزم افتادم که با همه‌ی مشکلات زندگی، فکر و ذکرش این بود که مرا درست تربیت کند و راه درست زندگی کردن را به من یاد داد. امیدوارم این راه را یاد گرفته باشم.از خانواده‌ی هنردوستم نیز سپاسگزارم و یاد استادان بزرگم را گرامی می‌دارم. همچنین یاد لحظاتی این‌چنینی برایم عزیز است.»

    مرتضی کاظمی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در تجلیل از مقام هنری فرهاد فخرالدینی گفت: من در سال هایی که به عنوان معاون هنری وزیر ارشاد مشغول به خدمت بودم ارکستر ملی به همت استاد فخرالدینی متولد شد و بازهم امیدوارم به همت معاونت هنری وزارت ارشاد این ارکستر دوباره برپا شود. بعد از برگزاری مراسم تجلیل از استاد فرهاد فخرالدینی نوبت به بخش اهدای تندیس برگزیده آلبوم های رسید که در این بخش نادر گلچین، محمد سریر، شهرام ناظری، جواد مجابی و فریدون خشنود جایزه برگزیدگان را اهدا کردند. در بخش بهترین آلبوم موسیقی اصیل ایرانی در سال 92 ، آلبوم «باده تویی» با هنرمندی حسین علیزاده و در بخش آلبوم برگزیده تلفیقی، موسیقی فیلم و سایر ژانرها آلبوم «سربداران» با هنرمندی فرهاد فخرالدینی تندیس خود را دریافت کردند.

    فرهاد فخرالدینی بعد از دریافت تندیس خود خطاب به تماشاگران گفت: من بعد از اینکه در موسیقی فعالیت زیادی داشتم به یک مرتبه بیکار شدم و در منزل بودم و نمی دانستم باید چه کنم. در آن دوران هم دانشگاهها تعطیل بود و هم من از رهبری ارکستر رادیو و تلویزیون کناره گیری کرده بودم اما یک روز حسین علیزاده با من تماس گرفت و گفت که می خواهد با محمد علی نجفی ( کارگردان مجموعه تلویزیونی سربداران) برای ارائه پشنهاد ساخت موسیقی سریال سربداران به خانه ما بیاید که من در ابتدا قبول نکردم چرا که حوصله چنین کارهایی را نداشتم اما بالاخره موفق به ساخت موسیقی این سریال شدم اما باید بگویم بانی چنین کاری حسین علیزاده بود که من در اینجا از او قدردانی می کنم. در بخش آلبوم برگزیده موسیقی پاپ نیز آلبوم‌های «امپراطور» به خوانندگی مهدی یراحی و «یک لحظه عاشق شو» به خوانندگی حمید حامی در بخش کارشناسی تندیس خود را دریافت کردند.

    حمید حامی پس از دریافت جایزه‌اش، گفت: «خوشحالم اساتیدی را که همیشه آرزو داشتم از نزدیک ببینم امشب می‌بینم.»

    پس از او، نوبت به آلبوم برگزیده‌ی موسیقی اصیل ایرانی از نگاه مردم رسید. در این بخش، آلبوم «نه فرشته‌ام نه شیطان» اثر تهمورس پورناظری برگزیده شد. پورناظری پس از دریافت جایزه‌اش، گفت: ممنونم از کسانی که از این اثر حمایت کردند و مردمی که این آلبوم را به قلب‌شان راه دادند. سپاسگزارم از همایون شجریان که این کار را از ته دل خواند و ما هم تأثیرش را دیدیم. سپس پورناظری با لحن کنایه‌آمیزی، تصریح کرد: از کسانی که این اثر آن‌ها را دل‌آزرده و کدر ساخته نیز معذرت می‌خواهم.

    * «چارتار» و «حافظ» بهترین‌های تلفیقی

    در بخش بهترین آلبوم موسیقی تلفیقی از نگاه مردم، آلبوم‌های «باران تویی» اثر گروه چارتار و «بُعد یازدهم» اثر حافظ ناظری برگزیده شدند.

    حافظ ناظری پس از دریافت جایزه‌اش، گفت:آلبوم بعد یازدهم به‌طور کامل تا دو هفته دیگر به بازار عرضه می‌شود. شاید بهتر بود، این جایزه را سال آینده به من می‌دادند. او ادامه داد: خوشحالم که این اثر مورد توجه مردم قرار گرفته است. من به‌عنوان کسی که 14 سال در ایران نبوده است، احساس می‌کنم در جمع موسیقی ایرانی، کدورت وجود دارد و این به صلاح ما نیست. هنرمندان از هم دور هستند، در حالی که باید با هم صمیمی باشیم. وی افزود: ما در یک دهکده‌ی جهانی زندگی می‌کنیم و همه، ما را می‌بینند. از طرفی جوانان هم باید به‌خاطر کارهایی که انجام می‌دهند حمایت شوند. امیدوارم بتوانیم این فرهنگ غنی را به جهان معرفی کنیم. یکی از اعضای گروه «چارتار» هم پس از دریافت جایزه‌اش اظهار کرد: از مردم سپاسگزارم که به گروه «چارتار» لطف داشتند. برای قلم نظر و برای ساز و حنجره، اثر آرزو می‌کنیم و در آخر برای نگاه‌های‌مان، ژرفا و بلندا.

    * فرزاد فرزین، محبوب مردم

    در بخش بهترین آلبوم پاپ از نگاه مردمی، «فرزاد فرزین» با آلبوم «شخصی» توانست جایزه بهترین آلبوم پاپ سال در بخشکارشناسی را از آن خود کند. این خواننده که به همراه اعضای ارکستر و ترانه‌سراهای آثارشدر سالن حضور داشت پس از دریافت جایزه اش گفت: «خوشحالم که امروز در جشن همدلی اهالی موسیقی هستم. از تمام کسانی که به من رای دادند نیز ممنونم. از تیم سازنده آلبوم «شخصی» نیز ممنونم.»

    * حسین علیزاده: در شب موسیقی ما از هوشنگ کامکار اعاده حیثیت می کنم

    بعد از برگزاری این بخش و اجرای چند قطعه موسیقایی به خوانندگی محمد معتمدی نوبت به اهدای جوایز و تندیس بخش های آهنگساز برگزیده موسیقی اصیل ایرانی از نگاه کارشناسان رسید که در این بخش آلبوم های « باده تویی» و «ملکه » به آهنگسازی حسین علیزاده به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند. در این بخش نادر مشایخی، محمد موسوی، کیخسرو پورناظری، پیروز ارجمند جوایز را به هنرمندان برگزیده اهدا کردند. حسین علیزاده بعد از دریافت تندیس این بخش گفت: همانطور که دوستان گفتند امشب مراسمی است که به ابتکار بخش خصوصی برگزار شده که می تواند رویداد مناسبی برای کنار هم بودن باشد. اما من صحبتهایی از برخی دوستان می شنوم که بهتر است هرچه در دلشان است بگویند و البته با اعتقاد هم بگویند. به نظر من بهتر است در این جملات چیزهایی نباشد که عکس آن را ثابت کند البته که می دانم وضعیت موسیقی ما نرمال نیست و تکلیف خیلی از موارد و مشکلات در موسیقی را باید اهل موسیقی حل کنند. وی ادامه داد: من به همه رویدادها در وهله اول با نگاه مثبت نگاه می کنم اما باید به این نکته هم اشاره کنم که اغتشاش در انواع موسیقی وجود دارد. به عنوان نمونه مثلا به موسیقی رپ مجوز می دهیم یعنی چه؟ چون اصولا رپ خلاف جریان حرکت می کند و اینها موضوعاتی است که منجر به اغتشاش می شود که باید برای حل آن همه کمک کنیم.

    این نوازنده صاحب نام موسیقی ایرانی بیان کرد: دوستان عزیز بیاییم یاد بگیریم که از انتقاد ناراحت نشویم و قدرکسانی را بدانیم که سابقه طولانی در موسیقی دارند. شما باید بدانید که راهنمایی بسیاری از این استادان برای نقد کارهای شما به گونه ای است که شما باید به این راهنمایی افتخار کنید. علیزاده با نام بردن از هوشنگ کامکار و اعلام حمایت رسمی از او برای نقد آثار موسیقایی توضیح داد: در حال حاضر بسیاری از هنرمندان هستند که توهم نوآوری دارند. متاسفانه ما فقط تقلید می کنیم و تحولاتی که در جریان موسیقی در دنیا اتفاق می افتد را نو تر از موسیقی خودمان می دانیم در حالیکه ما در فکر خود نباید ایران و هویت ایرانی را فراموش کنیم. به اعتقاد من تحول در این نیست که سازها را تلفیق کنیم. ما باید بدانیم که جایگاه موسیقی و نوع موسیقی چیست و در کجا قرار دارد.

    وی گفت: در شب جشن موسیقی ما من اعاده حیثیت می کنم از هوشنک کامکار که این روزها با او بد برخورد شده است. ما باید با زبان موسیقی به نقدها پاسخ دهیم نه با بی احترامی و بد صحبت کردن. ممکن است امشب خیلی ها از این حرف های من خوششان نیاید اما من باید بگویم که جوان ها فکر نکنند که نگاه دیگری دارند و گویی از کره دیگری به زمین آمده اند و البته این نظر را هم دارند که هرچی موسیقی تقلیدی تر باشد ایرانی تر و موفق تر است. آهنگساز آلبوم « باده تویی» تصریح کرد: 35 سال است که به طور درست موسیقی را به مردم و آن چیزی که توده مردم به آن احتیاج دارند، نشان نداده ایم. البته در این میان رسانه ها به ویژه رادیو و تلویزیون هم نقش اساسی دارند که به این نقش درست نمی پردازد و باعث تنزل موسیقی هم شده است و ای کاش زمانی برسد که به سلیقه مردم هم احترام بگذاریم.

    * جایزه‌هایی که به پدرام فریوسفی تقدیم شد .

    پس از صحبت‌های حسین علیزاده، نوبت به معرفی بهترین نوازنده‌ی ساز ایرانی از دید کارشناسان رسید. در این بخش، علی قمصری،‌ سهراب پورناظری‌، ارسلان و اردوان کامکار‌، کیوان ساکت و پژمان حدادی جایزه گرفتند. در همین حین پیروز ارجمند - مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد - از کوتاه شدن روند صدور مجوز برای هنرمندان خبر داد و گفت: وظیفه‌ی ما احترام گذاشتن به هنرمندان است. اکنون آثاری که به دفتر موسیقی می‌رسد، در مدت یک هفته بررسی می‌شود و براساس لیستی که از بزرگان موسیقی نواحی، کلاسیک‌ و آهنگسازان بزرگ تهیه کردیم، آثار آن‌ها دیگر در شوراهای تخصصی بررسی نمی‌شود.

    کیوان ساکت هم پس از دریافت تندیسش، خاطره‌هایی را از حسین علیزاده و منش او تعریف کرد و افزود: من بر دستان حسین علیزاده بوسه می‌زنم. سپس نوبت به معرفی بهترین نوازنده‌ی ساز غیرایرانی از نگاه کارشناسان رسید. در این بخش، امید حجت‌، بابک ریاحی‌پور‌، همایون نصیری‌، علی جعفری پویان،‌ هومن نامداری‌ و آتنا اشتیاقی تندیس گرفتند. علی جعفری پویان پس از دریافت جایزه‌اش، گفت: پدرام فریوسفی - نوازنده‌ی ویلن که چندی پیش دچار سوختگی شدید شد - را خدا بار دیگر به ما بازگرداند و من از او می‌خواهم روی صحنه بیاید و ببیند در این جایزه با ما سهیم است. در این لحظه فریوسفی روی صحنه آمد به حاضرین درجمع ادای احترام کرد که با تشویق حضار رو به رو شد.

    در بخش بهترین تهیه‌کننده از نگاه کارشناسان نیز صدرالدین حسین‌خانی، مدیرعامل شرکت ایران‌گام به عنوان ناشر برگزیده انتخاب شد و تندیس گرفت. همچنین در بخش بهترین تهیه‌کننده‌ی کنسرت‌ از نگاه کارشناسان، موسسه ققنوس برگزیده شد.

    * رضا تاجبخش، از سالن میلاد نمایشگاه تا تالار وحدت

    در بخش بهترین تنظیم کننده‌ آلبوم های پاپ از نگاه کارشناسان نیز رضا تاج‌بخش به عنوان بهترین تنظیم کننده معرفی شد. نکته جالب این انتخاب این بود که تاجبخش در روز برگزاری این جشن به عنوان رهبر ارکستر «بابک جهانبخش» در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی می بایستی به اجرای برنامه می پرداخت و در بین دو سانس این کنسرت خود را به سالن تالار وحدت رساند و جایزه خود را دریافت نمود. وی از تمام کاندیداهای این بخش به عنوان بهترین های این حوزه نام برد.

    * همه سالن «گل گلدون من» را برای «سیمین غانم» خواندند

    در ادامه‌ی این مراسم، کلیپی از هنرمندان درگذشته در یک سال اخیر پخش شد و گروه آوازی تهران هم قطعات «خاک مهرآیین» و «گنجشکک اشی مشی» را اجرا کردند. بخش دیگری از این مراسم به تجلیل از سیمین غانم - خواننده‌ی پیشکسوت - اختصاص داشت که قرار بود به پاس یک عمر فعالیت هنری، از او تجلیل شود. پیش از حضور این هنرمند روی صحنه، احسان کرمی - مجری برنامه - از حاضران خواست که قطعه «گل گلدون من» را که یکی از آثار معروف سیمین غانم است، به‌صورت دسته‌جمعی بخوانند. سپس حاضران یک‌صدا این قطعه را اجرا کردند که این موضوع، سیمین غانم را تحت تأثیر قرار داد و اشک در چشمان خیلی ها حلقه زد. پس از آن، حسن ناهید‌، پرویز کلانتری‌، پری ملکی‌ و تهمینه میلانی برای تقدیر از این بانوی هنرمند روی صحنه آمدند. سیمین غانم نیز بعد از دریافت تندیس خود خطاب به تماشاگران گفت: به نظر من هنر نیروی برتر است به ویژه هنر موسیقی و آواز که در اوج قرار گرفته است و من امیدوارم این جشن هم مانند موسیقی همواره در اوج و باشکوهتر از قبل برگزار شود.

    * صحبت های تهمورث پورناظری

    در ادامه‌ی این مراسم، نوبت به معرفی بهترین قطعه‌ی موسیقی اصیلی ایرانی رسید. در این بخش، تهمورس پورناظری آهنگساز قطعه‌ی «چرا رفتی» به‌عنوان آهنگساز برگزیده معرفی شد. پورناظری که دوباره پشت تریبون قرار گرفت، به سخنان کنایه‌آمیز خود پایان نداد و گفت: چقدر خوشحالم که استاد علیزاده راهی را باز کرد که مودبانه حرف بزنیم. او ادامه داد: نمی‌دانم چرا وقتی نوبت به تقدیر از بانو سیمین غانم شد، مدیر دفتر موسیقی سالن اجرا را ترک کرد. البته این را هم برخلاف صحبت‌های آقای ارجمند بگویم که مجوزهای آلبوم و کنسرت یک هفته‌ای صادر نمی‌شود.

    وی افزود: تصمیم داریم به‌دلیل استقبال مخاطبان، کنسرت «چرا رفتی» را در تالار بزرگ وزارت کشور نیز برگزار کنیم؛ اما همین امروز به ما اعلام کردند که فعلا بلیت نفروشید. نمی‌دانم دلیلش چیست، شاید ممنوع‌الکار هستیم! پس از این‌که تهمورس پورناظری خطاب به پیروز ارجمند - مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد - انتقاداتش را مطرح کرد، ارجمند در یادداشتی به مجری برنامه نوشت: بنده مجبور بودم، برای بدرقه‌ی یکی از مهمانان سالن را ترک کنم. او دیگر صحبت‌های پورناظری را در راستای ممنوع‌الکاری او تکذیب کرد.

    * پدر نیما وارسته: نیما هم امشب در این جشن هست

    پس از این بخش نوبت به بخش اعلام بهترین قطعه‌ی موسیقی تلفیقی، فیلم و سایر ژانرها رسید. در این بخش، کارن همایون‌فر برای موسیقی فیلم «برف روی کاج ها» به‌عنوان هنرمند برگزیده از نگاه کارشناسان و گروه «چارتار» با قطعه «باران تویی» از نگاه مردمی، در بخش بهترین قطعه‌ی پاپ، قطعه «امپراطور» به آهنگسازی مهدی یراحی از نگاه کارشناسان و بنیامین بهادری از نگاه مردمی، در بخش بهترین قطعه‌ی پاپ خارج از آلبوم، احسان خواجه‌امیری با قطعه «تاوان» از نگاه کارشناسان و مرتضی پاشایی با قطعه «جاده یه طرفه» و فرزاد فرزین با قطعه «نگرانتم» از نگاه مردمی به‌عنوان هنرمندان برگزیده شدند. پدر «نیما وارسته» برای دقایقی روی صحنه آمد و رو به حاضرین، گفت: «از برگزار کنندگان این برنامه ممنونم و مطمئن ام نیما هم امشب دراین جشن بین ماست.» این در حالی بود که مادر و خواهر این نوازنده در بین جمعیت با چشم هایی پر اشک به ابراز احساسات حضار پاسخ می دادند. در بخش دیگر این مراسم، تندیس ترانه‌ی برگزیده‌ی پاپ، تندیس بهترین ترانه‌سرا، تندیس بهترین آهنگساز و تندیس بهترین آلبوم از نگاه خبرنگاران اهدا شد. جایزه‌ی این بخش به مونا برزویی ترانه‌سرای قطعه «امپراطور»، روزبه بمانی ترانه‌سرای قطعه «ماه عسل» و مجموعه آثارش، شهاب رمضان آهنگساز «جشن تنهایی» و «28» و گروه «چارتار» رسید.

    مونا برزویی پس از دریافت جایزه خود، گفت: همیشه به فرصت‌هایی که به زنان برای حضور در فعالیت‌ها داده می‌شد، بدبین بودم، زیرا جانب انصاف رعایت نمی‌شود؛ اما همین که در این جشن حضور دارم و به‌عنوان نفر برگزیده معرفی شدم، بسیار خوشحالم و از همه همکارانم به‌خاطر راهنمایی آن‌ها ممنونم.

    روزبه بمانی نیز بعد از دریافت جایزه‌اش، اظهار کرد: برای اولین‌بار بعد از هشت سال موفق به دریافت جایزه شده‌ام. از دریافت این جایزه احساس دوگانه‌ای دارم؛ اول این‌که خوشحالم و دوم این‌که من بعد از هشت سال موفق شدم که با نام واقعی خودم، روی صحنه بیایم و جایزه‌ای را دریافت کنم. در این هشت سال، اسم من در هیچ رسانه‌ای نبود یا «خط فاصله» جای اسم من می‌گذاشتند یا نام خانوادگی اقوامم را می‌نوشتند. از مسوولان خواهش می‌کنم، این لکه‌ی تاریک را از دوش و پیشانی موسیقی پاک کنند. این موضوع قبل از این‌که برای هنرمند ننگ باشد، برای فرهنگ این کشور ننگ است. من امشب این جایزه را تقدیم به کسانی می‌کنم که در این چند سال شرایط من را داشتند. اعطای جایزه ویژه بهترین هنرمند آلبوم اولی بهانتخاب اخالی رسانه و خبرنگاران ومنتقدین موسیقی به گروه «چارتار» آخرین بخش دومین جشن موسیقی ما را تشکیل می داد.

    اجرای چند قطعه موسیقایی با هنرمندی گروه کر آوازی تهران به سرپرستی میلاد عمرانلو، مرتضی پاشایی و مهدی یراحی از جمله برنامه های دیگر این مراسم بود.

    • * لیست کامل برگزیدگان دومین جشن سالانه «موسیقی ما»


    * آلبوم موسیقی اصیل ایرانی (بخش کارشناسی):
    باده تویی (محمد معتمدی، پوریا اخواص، راحله برزگری و صبا حسینی - اثری از: استاد حسین علیزاده)

    * آلبوم موسیقی اصیل ایرانی (بخش مردمی):
    نه‌ فرشته‌ام نه شیطان (همایون شجریان، تهمورس پورناظری)

    * آلبوم موسیقی تلفیقی، فیلم و سایر ژانرها (بخش کارشناسی):
    سربداران (بیژن کامکار، استاد فرهاد فخرالدینی)

    * آلبوم موسیقی تلفیقی، فیلم و سایر ژانرها (بخش مردمی):
    باران تویی (گروه چارتار) بعد یازدهم (حافظ ناظری)

    * آلبوم موسیقی پاپ (بخش کارشناسی):
    * امپراطور (مهدی یراحی) یک لحظه عاشق شو (حمید حامی)

    * آلبوم موسیقی پاپ (بخش مردمی):
    شخصی (فرزاد فرزین)

    * قطعه موسیقی اصیل ایرانی (بخش کارشناسی و مردمی):
    چرا رفتی؟ (آلبوم نه فرشته‌ام نه شیطان - همایون شجریان، تهمورس پورناظری)

    * قطعه موسیقی تلفیقی، فیلم و سایر ژانرها (بخش کارشناسی):
    برف روی کاج‌ها (آلبوم آلبوم گذشته حال استمراری – کارن همایونفر)

    * قطعه موسیقی تلفیقی، فیلم و سایر ژانرها (بخش مردمی):
    باران تویی (آلبوم باران تویی – گروه چارتار)

    * قطعه موسیقی پاپ (بخش کارشناسی):
    امپراطور (آلبوم امپراطور – مهدی یراحی)

    * قطعه موسیقی پاپ (بخش مردمی):
    یه خونه (آلبوم 93 - بنیامین)

    * قطعه خارج از آلبوم موسیقی (بخش کارشناسی):
    تاوان (احسان خواجه‌امیری،علیرضا کهن‌دیری، روزبه بمانی)

    * قطعه خارج از آلبوم موسیقی (بخش مردمی):
    جاده یک‌طرفه (مرتضی پاشایی، مهرزاد امیرخانی) نگرانتم (فرزاد فرزین، محمدشاکر، امیرمیلاد نیکزاد، حامد رجبی، مسعود محمدی)

    * ترانه (بخش کارشناسی):
    امپراطور (آلبوم امپراطور – مونا برزویی)

    * ترانه (بخش مردمی):
    ماه عسل (آلبوم شخصی – روزبه بمانی)

    * ترانه سرا (مجموعه آثار سال 92):
    روزبه بمانی (آلبوم‌های امپراطور، شخصی و سایه سوم)

    * آهنگساز سنتی:
    استاد حسین علیزاده (آلبوم‌‌های باده تویی‌، ملکه)

    * آهنگساز پاپ:
    شهاب رمضان (آلبوم‌‌های جشن تنهایی، 28)

    * تنظیم‌کننده پاپ:
    رضا تاج‌بخش (آلبوم‌های‌ داروگ، اکسیژن، یک لحظه عاشق شو، یه حالی دارم این روزا، وقتی به تو فکر می‌کنم)

    * نوازنده ساز‌های ایرانی:
    اردوان کامکار، ارسلان کامکار، کیوان ساکت، پژمان حدادی، علی قمصری، سهراب پورناظری

    * نوازنده سازهای غیر ایرانی:
    امید حجت، هومن نامداری، بابک ریاحی‌پور، علی جعفری پویان، همایون نصیری، آتنا اشتیاقی

    * ناشر آلبوم:
    ایران گام (صدرالدین حسین خانی)

    * تهیه‌کننده کنسرت:
    ققنوس (محمد حسین توتونچیان)



  2. 2 کاربر مقابل از amirsarab عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .


  3. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    6
    تشکر
    0
    تشکر شده : 25
    نظر سنجی سایتشون به درد خودشون میخوره.فقط از بعضی خوانندهای حمایت میکنن.بعد ام میگن رای مردم.

  4. #3
    فعال
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    5,008
    تشکر
    112
    تشکر شده : 471
    موسیقی ما 150 هزار نفر رای دادن البته به نظر من امپراطور بهتر بود تا شخصی .



  5. #4
    فعال
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    5,008
    تشکر
    112
    تشکر شده : 471
    یه دیوثی پست بده



  6. #5
    حرفه ای
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    15,317
    تشکر
    157
    تشکر شده : 6,646
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirsarab نمایش پست ها
    یه دیوثی پست بده
    انتخاباشون خوب نبود....

  7. #6
    نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    435
    تشکر
    20
    تشکر شده : 487
    اینکه همچین مراسمایی هست اونم توسط بخش خصوصی خیلی عالی هست
    ولی نوع جایزه دادناشون خیلی مسخره هست
    به همه جایزه میدن
    کلا تو سال هرکی اهنگ داده باشه به یه نحوی بهش یه جایزه میدن که دلخور نشه
    کم مونده بود فقط جایزه بهترین البوم منتشر نشده رو بدن به چاووشی و بهترین سکوت سال هم به یگانه
    خیلی از جایزه هاش اضافی هست
    اصلا مزه این مراسما به اینه که به چند نفر که فک میکنن خوبن جایزه ندن تا شاکی شن حاشیه درست شه

    تقلیدم زیاد هست توش
    مثل همون پوستر مراسم یا اون تندیسایی که میدن
    میشه یکم نوع اوری بیشتری داشته باشن

    در کل حرکت جالبی هست و احتمالا سال به سال بهتر شه
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

    هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

  8. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


  9. #7
    نیمه فعال
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    نوشته ها
    367
    تشکر
    10
    تشکر شده : 8
    جالبه امثال این پاشایی و فرزاد فرزین محبوبه زکیسه فقط چاوشی و شادمهر

  10. #8
    فعال
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    4,499
    تشکر
    489
    تشکر شده : 1,497

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •